:: Morala

Titlu: Morala
Autor:: http://www.noapteaiguanei.ro
Articol: Un tip se trezeşte într-o dimineaţă cu o mahmureală îngrozitoare după o noapte petrecută la bar. Încearcă să-şi deschidă ochii şi primul lucru pe care îl vede pe noptieră: un trandafir roşu, o minunăţie! Lângă el - două aspirine şi un pahar cu apă. Se ridică din pat, vede hainele cu care fusese îmbrăcat deunăzi curate şi călcate. Priveşte prin cameră, totul era într-o ordine perfectă. La fel e şi în restul casei. Ia aspirinele, se sperie când se priveşte în oglinda din baie şi-şi vede un ochi vânăt. Pe masa din sufragerie, un bilet pe care scria: "Iubitule, micul dejun este pregătit. Eu am plecat la cumpărpturi. Te iubesc!!" Se târăşte până în bucătărie şi vede că într-adevăr, îl aşteaptă micul dejun aburind şi ziarele de dimineaţă.
Fiul lui e şi el în bucătărie – serveşte micul dejun. Bărbatul îl întreabă:
- Fiule, ce s-a întâmplat azi-noapte?
- Tată… ai ajuns acasă beat mort pe la 4 dimineaţa şi ai luat-o razna. Ai rupt măsuţa din sufragerie, ai vărsat pe coridor şi ţi-ai învineţit un ochi când ai dat cu capul de uşă.
- Atunci de ce este totul atât de curat, am primit un trandafir roşu şi micul dejun mă aşteaptă pe masă?
- Ah, asta-i simplu, îi răspunde fiul. Mama te-a târăt până în dormitor şi, când a încercat să-ţi dea jos pantalonii, i-ai spus:
- Lasă-mă-n pace, târfă ce eşti, sunt însurat!

Morala:
Măsuţă ruptă – 200 lei
Micul dejun – 1o lei
Trandafir rosu – 50 lei
Aspirine – 0.50 lei
Ziarul de dimineaţă – 1 leu

Să spui lucrul potrivit la momentul potrivit… de nepreţuit!
--
Visitor Ip: 95.76.228.242

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu