:: Vanatorul de hoti din Gradistea

Titlu: Vanatorul de hoti din Gradistea
Autor:: http://sictireli.wordpress.com/
Articol: Am auzit că un individ, sătul de puşcărie ca boul de măciuci, a întrat noaptea trecuta în curtea unui gospodar din satul Grădiştea, comuna Comana (Giurgiu), ca să-i fure omului agoniseala şi să-l jefuiască.
Ştiind probabil că bătrânul de 79 de ani este înstărit şi locuieşte singur, hoţul a întrat peste el în casă şi l-a altoit cu un par. Între cei doi a avult loc o altercaţie. Ca să-şi apere viaţa şi agoniseala, bătrânul a pus mâna pe arma de vânătoare pe care a descărcat-o în burta individului, omorându-l pe loc.
Hoţul este din localitatea Gostinari şi este cunoscut cu antecedente penale, până să-şi găsească sfârşitul alicit de bătrânul de 79 de ani, fusese chiriaş la pârnaie în două rânduri. Tot pentru furt. Noaptea trecuta a fost ultima lui tentativa de furt. A nimerit în cătarea puştii bătrânului. Şi aşa a furat-o definitiv. Bătrânul se află acum la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti sub îngrijiri medicale. Are coste rupte si un umar de asemenea rupt.
Locuitorii din Grădiştea ar trebui să-l viziteze la spital pe "vânătorul" iscusit cu flori şi portocale. Acum pot dormi şi ei liniştiţi. Un hoţ mai puţin. Să-i fie plumbul uşor, dar şi-a căutat-o.

UPDATE.
Hoţul se întorcea de la discoteca şi era însoţit de alţi doi indivizi. A văzut în curtea omului un scuter şi s-a decis să-l fure. A intrat peste bătrân şi l-a luat la bataie, a încercat, se pare, să-l şi stranguleze. Bătrânul a reuşit să tragă cu puşca în el. Hoţul a fugit spre colegii lui, dar a căzut la câţiva metri mai încolo de casa batrânului.

Bai, eu daca eram în locul batrânului şi puteam să mai fac câţiva paşi îi aliceam şi pe ceilalţi.
--
Visitor Ip: 78.96.26.92

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu