:: Cît de mult contează horoscopul, în viaţa noastră ?

Titlu: Cît de mult contează horoscopul, în viaţa noastră ?
Autor:: radutudor
Articol: Sunt nascut pe 18 Noiembrie….deci, Scorpion ! Din cand in cand, in anumite ziare, reviste sau brosuri, gasesc publicate faimoasele Horoscoape zilnice, lunare sau anuale, pe care recunosc ca le citesc nu pentru ca asi fi cu adevarat interesat de compatibilitati, caracteristici sau calitati ale zodiei, ci din simpla curiozitate. Le citesc intotdeauna cu detasare si chiar cu amuzament !

In horoscopul pentru zodia mea sunt unele lucruri care se potrivesc (de exemplu, faptul ca sunt "hotarat" si "curios") dar si multe care nu se potrivesc ("viclean", "razbunator", "agresiv"). Se spune ca am o compatibilitate generala foarte buna cu zodiile Rac si Pesti. Dar sotia mea, de exemplu, este Taur (sau Tauroaica, daca vreti) adica pratic incompatibili, daca ar fi sa ne luam dupa facatorii de Horoscoape ! Avem insa 24 de ani de casnicie si putem spune ca suntem compatibili, din toate punctele de vedere ! Si inca ceva : Cand ne-am cunoscut, sotia nu m-a intrebat, cum o fac multe dintre tinerele din ziua de azi, in ce zodie sunt ! Mi-a spus ca nu conteaza descrierea sau compatibilitatea cuprinse intr-o brosura conceputa pentru a stoarce niste bani de la curiosi sau naivi ci omul adevarat, eu ca persoana, lucru care ne-a facut sa ne atasam din primele zile ale relatiei !

Ca o concluzie : Ii respect pe Horoscopisti si Astrologi, trebuie sa manance si ei o paine, dar tot ceea ce se publica legat de aceste subiecte este relativ si trebuie privit cu detasare, fara a fi patimasi.
--
Visitor Ip: 89.34.8.226

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu