:: SPANIA, Barbie TRANS

Titlu: SPANIA, Barbie TRANS
Autor:: http://bunadimineatabarlad.blogspot.com/
Articol: Faimoasa papusa Barbie, transsexuali şi versiunea de "travestit" este starul unei expozitii controversate de la Universitatea din Alicante, în sudul Spaniei, organizat de federaţia lesbiene gay "Decide-T", spaniol ABC zi, a raportat azi. Papusa a fost "botezat de chirurg", spune ziarul, nu un plus de siliciu, dar pentru o operatie de gen mutare. Fără a pierde formele traditionale, cadavrele au fost adăugate inconfundabil de sex masculin "pentru a crea o nouă păpuşă care se transformă cuvintele prietenul ei Ken." Obiectivul doi artişti, Andrea Cano şi Manuel Antonio Velandia, este de a prezenta "Barbie si travestitii sexuale perverse organisme, organisme transsexualilor, organisme care devin invizibile să nege existenţa acestor fiinţe care ne sunt straini nu pentru că sunt într-adevăr ci pentru că ne refuză să accepte diversitatea. " Expoziţia este deschisă până la 28 aprilie.
--
Visitor Ip: 79.112.193.198

3 comentarii:

  1. Foarte educativ... Ai copii? Le-ai da papusele de-astea sa iasa afara la joaca? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca atat te-a dus capul incat sa crezi ca eu sustin astfel de actiuni,e grav...ai lipsa de materie cenusie...ca si cei care au creat astfel de papusi!

    RăspundețiȘtergere
  3. si totusi daca l-ai cunoaste pe Dan, ti-ai da seama ca nu are nici o lipsa de materie cenusie. Poate cei care le-au creat au lipsa de creier, si poate cumpara...

    Vinde cineva creier ?

    RăspundețiȘtergere