:: Romania, tara femeilor de serviciu !

Titlu: Romania, tara femeilor de serviciu !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Romania, nu este numai tara femeilor de serviciu, e tara tiganilor,a handicapatilor inchipuiti si adevarati, a slugilor din occident, revenite in tara cu un tupeu superior, al femeilor de serviciu de la blocuri, care caricatural tipa ca nu mai fac curat, dar banii cu toate ca nu fac nimic, ii iau. Administratorii stau spasiti ca niste servitori prinsi la frigider de catre stapin, deoarece nu le-a ajuns portia de mincare. Daca esti neputincios, nu gasesti pe cineva contra cost sa te ajute.Sa zici mersi daca nu-ti da si vre-o mama de bataie, ca sa tii minte si sa mai vrei ceva.
Cum s-a intimplat sa ajunga aceste loaze, de pe treapta cea mai de jos a societatii, sa ne calareasca?
Asta numai datorita faptului ca, dupa revolutie au mers in occident toate persoanele fara serviciu, fara meserie, au beneficiat de banii valorosi de acolo, cu munca putina deoarece totul se facea usor.Venind acasa pline de aur, bani, sau lucruri chiar secand-hend dar mai de calitate ca cele de la noi s-au considerat superiori.
Asa s-a creat clasa de lux a menajerelor, cu ifose de doamne care se expuneau in saracia noastra, ca mari doamne care se numeau in occident menajere, nu sarvitoare sau slugi. Aceasta este casta care da semnalul de moda, de tupeu, de frica carora tremura si romanii cei mai valorosi. Aceste persoane cu experienta lor din occident, de mare valoare, dau verdicte, stabilesc la milimetru ce trebuie facut, ce nu, acum mergind pina la extrem.
Cum au ajuns aceste slugi prin nastere, sa ne umbreasca capacitatea intelectuala a unui intreg popor?
Aceste slugi alaturi de tigani, handicapati valabili sau contrafacuti, hoti si prosti, prostituate, imprima un decalaj enorm intre ei si cei capabili.Ca exista citiva tineri, minti luminate, este ca o picatura intr-un ocean.Mai ales ca am inteles ca tinerii care, au terminat cu burse studiile in strainatate, nu au loc nicaieri, sint muritori de foame, nu beneficiaza de nici un ajutor, nici cit pensia de handicapat.
La noi la spatii verzi, au dat proba de lucru si tineri cu facultate, in timp ce femeile de serviciu platite, nu fac nimic.
Cine ne opreste sa spunem stop !!!! acestei destrabalari"intelectuale?"
Aceste mizerii umane, nu ne sint de folos, nici macar pentru a, ne face o reclama pozitiva. Daca i-am lua de ciuf si le-am trage un sut in chiur, ca se inteleaga unde le este locul in societate, jos, jos de tot, ce s-ar intimpla? Sa fim demni !
S-a inversat societatea, slugile comanda stapinilor care ii platesc si stapinii fiind cirpe de sters pe jos, de catre aceste nemernice cu tupeu. Sint multumuti cind primesc banii, pentru a nu face nimic, doar asi da aere si la propriu si la figurat, de mari personalitati. Ce este doamna? Menajera in Spania, Italia !!! A !!!!!
Ramii mut nu alta. Acestia sintem noi, tara femeilor de serviciu, nu slugi, a hotilor, handicapatilor inchipuiti, tiganilor, ei sint emblema noastra. Sint si oameni cinstiti si harnici, dar se pierd printre zdrentele societatii noastre, care sint tari in clanta si ies in evidenta, bagind pe ceilalti in mod nedrept la fund. Ce va urma? Vom mai vedea, daca vom mai trai.
Capul sus pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

2 comentarii: