M-am privatizat

Bine v-am regasit prieteni buni din blogosfera.:) Am lipsit putin in ultima vreme, dar am avut motivele mele.M-am privatizat.De 4 zile mi-am "bagat" demisia,si incepand de 1 aprilie voi fi liber ca o pasare.M-am hotarat ca in viata mea sa nu ma angajez la firma nimanui.Adica sa nu mai am sef. :D si inca de pe acum ma simt bine,chiar daca mai am cateva zile de munca,conform contractului.Pana si seful imi acorda mai mult respect,chiar daca am sa il parasesc...e minunat.Ii multumesc lui Dan Ioanitescu,si lui Alexandru Hategan,pentru sprijin moral si incurajare,sincer m-au ajutat mult.

De ceva timp am inceput sa cred in visele si puterile mele,si mi-am dat seama ca sunt capabil sa fac lucruri mari,daca pun suflet si ma focalizez asupra obiectivelor,fara sa dau inapoi.Si cred ca oricine poate sa faca ce vrea in viata,daca are putin curaj,si crede in visele lui.Pana si Mariah Carey stia ce stia,doar ascultati -*there can be miracles,when you belive....just belive*- :


8 comentarii:

  1. Yupiiii!!! Inca un om liber!! Bravo, felicitari, esti pe drumul cel bun...!! Eu as vrea sa stiu ce te-a determinat... Stiu ca este un cumul de factori, dar care a fost "scanteia" care a aprins "butoiul cu pulbere"? Daca ai nevoie de sprijin/ indrumari/ "sfaturi"/ vorbe bune... sunt pe aproape... Am pornit pe drumul asta cu multi ani in urma... Nu este usor, dar este magnific, miraculos si plin de satisfactii.
    Felicitari! Succes!
    PS: sa-mi spui ce vinzi, ca sa indrept spre afacerea ta potentialii clienti pe care ii intalnesc... ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristi,cel mai mult m-a determinat dorinta mea de a fi independent,atat din punc de vedere personal(sa nu imi faca nimeni program) cat si din punct de vedere financiar,adica sa nu depind de ziua de salariu.
    Cel mai mult m-a ajutat sa fac acest pas,filmul The Secret,si o postare interesanta al lui Steve Pavlina: 10 Reasons You Should Never Get a Job.

    Lucrez in domeniul auto,mai precis imi fac o Vopsitorie Auto,la inceput asa mai modest,dar cu speranta ca intr-un an sa fie dotata si cu o cabina de vopsit,care costa peste 10000 de euro.Dar stiu ca voi reusi,daca din aceea dorinta voi face o obsesie.Asadar,Cristi,poti sa indrepti catre Targu Mures cateva masini la vopsit,sau poate la un polish:)

    p.s. tu in ce domeniu activezi?

    RăspundețiȘtergere
  3. FELICITĂRI FERI!
    Ce am promis, rămâne valabil, dacă-ţi mai aduci aminte primul nostru dialog...:)
    Mi-ar plăcea ca fiica mea când va avea nunta să închirieze "o limuzină albă, cu trandafiri pictaţi", de la firma ta!:))
    PRIMUL TRANDAFIR ÎL PICTEZ EU!
    Mult, mult succes şi curaj, în ceea ce vei face!

    RăspundețiȘtergere
  4. Feri,sa-ti ajute D-zeu sa-ti vezi visul cu ochii vorba lui Alecsandri...ma bucur pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  5. succes si muuuuultttt curaj:*:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Mariana,Tasha,va multumesc pentru sustinere:) Mariana,nu am uitat de discutia noastra,si acum,de indata ce eu imi fac programul,mai mult ca sigur ca ne vom intalni in vara,mai multi autori de pe 100 ro.Si aceea limuzina pictata,are si ea sansa asa devine realitate.
    Tasha,Alecsandri a avut in aceea fraza un mare adevar: sa iti vezi visul cu ochii--intr-adevar,orice lucru mare a pornit de la un vis,care mai apoi a devenit obsesie,si pana la urma s-a "materializat".:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Monica,iti multumesc,si ma bucur ca mi-am reparat calculatorul(Windows reinstalat) si pot fi din nou alaturi de voi.;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Apropo,profit de aceasta "discutie" si va anunt ca pana acum s-au adunat in jur de 60 de dolari prin campania Viata Are Sens,si mai avem inca 40 pana trimite Google banii,pe care ii vom dona catre o asociatie umanitara.

    RăspundețiȘtergere