:: Iesirea noastra din hazna

Titlu: Iesirea noastra din hazna
Autor:: Odorica Ion
Articol: Sint revoltata ca tara si poporul nostru merge ca racul.Vorba aceea veche "vai de roman saracul, merge inapoi ca racul".Cit de usor se poate porni, economia tarii si nu se vrea, baltim in coruptie si mizerie morala absoluta, acest fel de a fi copiat de la tiganii infractori.
Ma uit in urma la Germania, 2 razboiaie pierdute,razb.mondiale, nu intre grupuri de tigani.Diferenta intre razboaie, a fost de 2o de ani.Nu s-a terminat bine primul ca, au inceput sa se pregateasca pentru al doilea, cu toate restrictiile impuse Germaniei, in domeniul inarmarii. La venirea lui Hitler la putere prin alegeri libere in 1933, inflatia era catastrofala. Preturile se schimbau de 5 ori pe zi. Orasenii infometati, mergeau la tarani acasa si pentru o gaina, citeva oua sau un ciur de faina, dadeau obiecte de familie de o valoare inestimabila. La piine de exemplu, se duceau cu un sac cu bani pusi in roaba.Cum a venit Hitler a pus pe roate, asa cum a promis constructia, in primul rind de drumuri, infrastructura. In scurt timp, nu au mai fost someri.Dar asta a fost dictatura, in timp ce in America era democratie si Pres.ales de 4 ori Pres. al SUA Franklin Roosverdt(paralizat, si cu amanta sic!) tot pe constructia infrastructurii s-a axat si asa incet, incet a iesit din criza din 1929-1933.
Ce exemple sa mai dau, ca sa vada poporul, caci excrocii de la putere stiu, ca numai pornind constructia, infracstructurii noastre fara baietii destepti, cu o parte din bani imprumutati de tara noastra, de care s-a ales praful si cu restul pus de U.E., putem sa pornim motorul economiei, caci tara este numai gropi si hirtoape. Avem ce muncii. Importam ciment, caci pe al nostru l-am dat la straini, ca sa nu-i mai ducem grija.
Asa s-ar rezolva si problema somajului, a infrastructurii si de luare a banilor ce ni se cuvin de la U.E.
Nu admir fascismul, dar din 1933 pina in 1939 deci de la luarea puterii(6 ani), de catre Hitler economia Germaniei a fost capabila sa porneasca un nou razboi, de a intors lumea iar, dupa 2o de ani pe dos.
Noi nu vrem decit sa scapam de somaj, punind economia pe drumul bun, dar nu scapam de coruptie si de tigania din tara. Ura ! Prima mare victorie a guvernului, 1ooo de someri pe zi ! Deocamdata,urmeaza altii apoi, dupa terminarea somajului, intra la ajutor social.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Un comentariu: