Pentru ce traiesti astazi?

„Caci pentru mine a trai este Hristos si a muri este un cîstig.” Filipeni 1: 21
Sînt cinci lucruri care trebuie sa se întîmple în viata ta si a mea pentru a putea trai o viata noua.

Aceste lucruri includ o traire sfînta, dupa Cuvîntul lui Dumnezeu, pastrarea lui Isus Hristos în gîndurile si actiunile noastre, depasirea oricaror obstacole, chiar si a celor care te fac uneori sa vrei sa renunti, recunoasterea si rezolvarea problemei pacatului din viata ta. Toate acestea încununate de asteptarea revenirii Domnului Isus, deoarece noi trebuie sa îl asteptam pe El!

Cunoscînd aceste lucruri, permite-mi sa te întreb: pentru ce traiesti astazi? Pentru o noua promovare la serviciu, pentru ceva care sa îti schimbe viata din punct de vedere material, pentru o casa mai mare? Pentru ce? Tînjesti dupa lucrurile acestei lumi sau dupa cele vesnice?

Asa cum spune si apostolul Pavel în versetul de azi: „Caci pentru mine a trai este Hristos si a muri este un cîstig”. Pavel a privit spre înainte si cu anticipatie spre cer. Si exact asa ar trebui sa privim si noi toate lucrurile. Atunci cînd traiesti cu mintea si sentimentele legate de cer primesti si lumina în ceea ce priveste scopul vietii tale aici pe pamînt.

Poate ca azi îmi spui: „Nu prea astept venirea Domnului, pentru ca nu sînt sigur ca voi merge în rai.” Daca te regasesti în aceste gînduri, lasa-ma sa te asigur ca locul tau este în rai, lînga Domnul. De aceea, traieste o viata pentru El si împaratia Sa.

ATUNCI CÎND TRAIESTI CU MINTEA SI SUFLETUL ÎNDREPTATE SPRE CER, PRIMESTI SI UN SCOP PENTRU VIATA TA DE AICI DE PE PAMÎNT.
misiune.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu