:: Dacia Duster 4×4=16

Titlu: Dacia Duster 4×4=16
Autor:: http://simioncristian.wordpress.com
Articol: Chiar dacă de ani buni face acelaşi lucru, Costel este foarte mândru de slujba sa. Spălatul geamurilor şi frecatul podelelor nu consumă prea multă energie, mai ales într-un showroom Dacia nou-nouţ din Stuttgart.

- Germania ierea mai primitoare cu românii acu' 10 ani… În ziua dă azi toţi ie puşi pe furat! -zice Costel în gând. Să mor io, nu le mai ajunge România şi vine aici să ne facă de râsu' lumii!!! Golanii naibi! La muncă sau la puşcărie, să le fie clar!

Cum vremurile când aruncatul cu mărci în lăutari sunt de mult apuse, Costel strânge fiecare eurocent pentru a-şi achiziţiona o maşină nemţească.

- Da' de ce vrei tu maşină nemţească? -îl întreabă într-o zi Hans colegul său de mop… Nu vezi că noi, nemţii, cumpărăm acum Dacii?

- Păi nu pot să mă întorc în ţară tot cu Dacie… un merţan e taman bun! Autohaus-ul de peste stradă are unu' roşu la mâna doua… mamă-mamă!

- Eşti un prost! -concluzionează Hans! N-ai văzut ce belea e Dacia Duster? Şi ce preţ?

- Mda! – zice Costel aparent plictisit de entuziasmul colegului său…

- Bună, nu? Garda înaltă, cauciucuri groase, 4×4… – enumeră Hans frecându-şi mâinile. Stai, stai, stai, că încep să pricep de ce produceţi voi maşini de teren… Ce ţi-e şi cu românii ăştia… ar face orice numai să nu-şi repare drumurile!
--
Visitor Ip: 188.26.61.86

Un comentariu:

  1. Faină concluzie, cu drumurile...:)
    N-am ştiut de ce nu se mai termină autostrăzile, şi de ce se fac pe porţiuni mici, ca să se vândă maşinile de teren... să câştige numai unii...
    De autostrăzi ar beneficia prea mulţi...:(

    RăspundețiȘtergere