MICUL PONTA


Exista intr-adevar o asemanare izbitoare intre fizionomia marelui Nicolae Titulescu si a micului Titulescu. Victor Ponta a pornit cu dreptul si speram ca o va tine cu stangul pe toba multi ani de-aici inainte.  Dincolo de inteligenta dovedita, are o cariera frumoasa inainte si avantajul ca nu este compromis dar, in acelasi timp si dezavantajul ca se afla intr-un partid cangrenat. Ceea ce astept eu, un simplu cetatean de la el, ca politician tanar ce se afla, este sa schimbe toate garnitura partidului de la centru si pana in ultimul sat de granita, cu oamneni politici tineri, nealterati  si nepervertirti de sistem. Acum capul partidului este curat dar trebuie curatat de la coada. Ponta pentru mine reprezinta SPERANTA DE SCHIMBARE a Romaniei si declar lucrul acesta chiar daca nu sunt pesedist si nu m-am inregimentat in niciun partid. Ponta este semnalul de schimbare pe care ni l-a oferit istoria, azi. De dorit pentru tot romanul ar fi ca acest semnal sa fie preluat si de catre celelalte partide politice si asta cat mai degraba.
Ii doresc ca in cartile de istorie de peste decenii sa vedem scris in dreptul marelui Titulescu apelativul de "Micul Ponta". Asa sa-l ajute Dumnezeu! 
Asta doar in cazul in care pe Victor Ponta n-or sa-l dea pe brazda, ai batrani. Succes Victore!

7 comentarii:

  1. Aşa este Dan, Victor Ponta ne mai dă o speranţă pentru copii şi nepoţi.:)
    Când am scris "ai grijă VIctor", la asta mă refeream, să nu se lase dus de valul "zeilor"...

    RăspundețiȘtergere
  2. E primul semnal de schimbare. Sa vezi insa daca nu ii astupa si lui gura cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ponta e ecoul lui Iliescu la fel cum Boc e al lui Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  4. hmmm si asta o sa se schimbe ca ceilalti jegosi care stau in varful tarii noastre...:((

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place ca vin tinerii la putere...poate se mai schimba ceva...

    RăspundețiȘtergere
  6. @monica,
    Depinde... aici am un semn de intrebare. Daca are vana, si vrea mai mult, s-ar putea ca incet-incet sa-ncerce sa-i indoaie el pe ceilalti.

    @tasha,
    Si mie mi-a placut ideea aceasta.

    RăspundețiȘtergere