:: ... de ce un blog ÅŸi nu ...?

Titlu: ... de ce un blog şi nu ...?
Autor:: Hordy
Articol: S-a întrebat careva cum au apărut blogurile? Care e povestea lor ?
Câţi dintre cei care au un blog chiar au nevoie de el ? Câţi scriu ce simt pe blog şi câţi scriu doar să fie scris?
Dacă eşti bloger şi aş veni la tine şi ţi-aş propune o sumă de bani să nu mai scrii şi să nu mai citeşti şi să presupunem că nu ai trişa şi ai respecta regulile jocului pentru ce sumă ai renunţa ?

Cândva era la modă să îţi fac site. Fiecare omuşor de pe net încerca să îşi facă site. În aceaşi paralelă se derulau aventurile pe Mirc. Nu cred că e vreunul de aici să nu fi auzit de ASL PLS sau apelative de genul ăsta care aparţineau mircului. S-a formaat un limbaj tipic, care la inceput a fost cool dar cu cât s-a accentuat dorinţa de corectitudine în comunicare cu atât a fost mai blamat. După ce au început oamenii să îşi facă site şi-au dat seama că au nevoie de ceva unde cineva să le laude munca. Au fost apoi la modă guestbookurile. A luat amploare chestia asta cu siteurile cu tot felul de modalităţi de a aduce lume pe site şi s-a ajuns la comunicare, la link exchage. Aveai 3 4 prieteni cu site, fiecare din ei puneam pe pagină adresa ta şi venea lume.Tu scriai despre ceva, altu despre altceva, comentaţi unii altora şi a apărut dorinţa de comunicare, s-a pus accentul pe forum. Lumea începea să aibă forum, să creeze topicuri unde abordau anumite teme. Dar se iscau şi multe dispute şi fiecare dorea să fie propriul autor. Au venit la modă blogurile. Despre ele nu prea am ce să scriu, cunoaştem toţi. Ce va veni în continuare ?
Propun un loc unde lumea să lase multe comenturi şi la sfârşit autorul să creeze un topic pentru care să corespundă acele impresii.
--
Visitor Ip: 95.77.217.146

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu