vantul imi alearga sangele si ma minte





E simplu. Din ce in ce mai multi dintre noi se arunca cu capul inainte in vant. Si il lasam sa ne atace fiinta. Sa ne distruga venele cu caldura lui. Sa ne alerge sangele pana la inima si acolo sa sarute inaginea celui pe care il cautam, ori …de ce nu? Chiar sa sopteasca nume…..nume de foc. Nume de care te indragostesti numai cu vantul

Nu e talent…..e numai muzica ce te inspira.

Nu e viata….e numai rasuflarea de dinainte de apus.

Nu e nici teama…..e numai ideea ca va aparea ceva nou.

Inconjurat de ciresi obositi de prezenta indragostitilor din jurul lor…. Si sunetele de vioara se sparg dezamagite in boxe. ..Si am vorbit cu unele din ele….

STITI CUM????

Ma plimbam prin parc…ascultam un casetofon ruginit al unui batran ….HABAR NU ARE CA MUZICA AIA NU SE MAI ASCULTA? Degeaba…..

Si am vazut….. doua flori sarutandu-se . Una cu parul blond alta cu ochii albastrii. Combinatia lumii. Lumea viselor si iubirea lor. Perfectiunea in scris si amintirea aratata pe fata celor care o refuzau. Iubirea sortita vietii. Tot si nimicul lui. Sadismul si machiavelismul. Ingerescul si demonicul.

Si s-au luat de mana…..MUZICA A INCEPUT SA CANTE! Inima ta danseaza pe ritm !

Se uitau unul in ochii celorlati….. UITA-TE SI TU!! IMAGINEAZA-TI! Marea…..inghitita de pamant. Ridica capul catre cer si simte cum muzica iti mangaie parul. SIMTE cum notele ti se opresc langa urechi si iti saruta obrajii……

Si s-au sarutat!

Mainile mangaiau obrajii inrositit de emotie si fiintele lor incepura un dans in vid. E intrepatrunderea destinului cu norocul. E ceea ce iti doresti si speri. Mainile continuau sa se caute…. Se cautau innebunite si muzica se auzea DIN CE IN CE MAI TARE! Iar privirile voastre danseaza pe imaginea lor. Si inima voastra ii doreste. Doreste sarutul lor. Vantul ce le-a strabatut fiinta intra acum in voi……si va alearga sangele grabit. Si pupilele intra intr-un continuu reflex al visului. Si irisul se joaca in lumina de crepuscul a rasaritului….pene de ingeri cad arse de imaginea aspra a demonilor.

Si speri. Speri!!!!!

Si????? MUZICA S-A SFARSIT! Pupilele ti s-au oprit. Ce s-a intamplat???

Inima ta a aflat ceva! Vantule! Tradatorule!! I-a spus adevarul pe care ochii tai ii negau! Auriul….se inneaca in albastrul ala….albastrul , albastrul ala ….ESTE AL TAU! Ti-a jurat credinta. Te-a negat cerul…….

E simplu………….nu a facut nimic . doar…………..te-a inselat! In vis. E numai un vis al sufletului tau…. Dar te-a inselat. Ai grija de realitate!

Si muzica tot se mai aude…………..

crede in ea…

.vantul te mai inseala…….dar ploaia niciodata. Nu vezi? Prin picaturi danseaza imagini in care si tu sarutai la fel ca acei doi indragostiti….

Oricum tu erai cel ce statea cu spatele mereu in fata mea si a celor ce se uitau…..

Si muzica se mai aude….

Si vantul imi alearga sangele.. … si imi saruta numele tau pe inima.

Iar eu…II UREZ BUN-VENIT! Pentru ca imi beau ceaiul invizibil in timp ce stau la masa cu numele tau adus mie si numai mie de vantul asta tradator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu