Muzica - terapie curata

   
Mi-am luat sentimentele la dans...le-am dat o muzica pe placul lor si  dupa ce au petrecut in largul lor...m-au lasat in pace...m-au eliberat de povara..si iata-ma din nou vesela,pai ce  era sa le tin isonul..sa le las sa ma doboare?! nu!!!!sanatatea mea e mai presus de orice..
Fiorul muzicii este fantastic,cum poate sa te elibereze,sa te faca sa uiti de tot...si cum ar fi fost sa uit de muzica tocmai in orasul muzicii?cel mai important oras al muzicii universale- Viena.
O adevarata terapie...cum reuseste muzica sa te faca sa uiti de toate frustrarile de moment...te schimba pe loc....ascult,si simt cum muzica ma inalta,ma trimite pe taram de vis...si  uit ,uit ca azi am fost nefericita,uit de unii oameni ma cred mai fraiera decat sunt...uit de tot si toate,vin sarbatorile si trebuie sa fiu mai ingaduitoare,mai buna,mai smerita.
O sa incep de azi incolo sa merg mai des la Opera din Viena,va fi marele meu castig cat voi sta aici...asa ca primul spectacol la care voi merge va fi pe 17 decembrie "Spargatorul de nuci",voi merge impreuna cu o prietena din Bucuresti care vine special pentru asta la Viena.
Am realizat ca muzica ma ajuta sa pot privi destinul in fata,sa-l infrunt,sa-mi iau din ea fericirea pentru sufletul meu...iubirea pentru inima si sanatatea pentru trup.

Sursa videoclip:Youtube

12 comentarii:

  1. Cred ca daca PSD-ul isi lua sentimentele la dans, cu siguranta ar fi dansat batuta. Eeee... ale PDL-ului... se schimba socoteala, te vor insoti la Viena. Pentru ei incepe valsul... :)
    Dar noi bietii, cei care nu putem merge la Viena, te-ntreb, noi putem dansa pe doina de jale a lui Zamfir? :) Ni s-o permite?

    E o biata gluma trista. Nimic rautacios. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos articolul tau,care mi-a trezit amintiri de asta-vara,in care am fost la Viena,dar si regrete,pentru ca am omis obiective deosebite din capitala Austriei....abia astept sa vina vara din nou,si concediile,pentru a ma reintoarce acolo...iar daca poti sa imi incalzesti sufletul si cu niste poze de pe malul dunarii si palatul schonbrunn .....:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Tasha,
    Lasand gluma la o parte, ai scris cu sufletul si a iesit un articol frumos. Ca sufletul tau. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. avem un prieten comun..acesta este Mozart...cel mai bun prieten al meu...copiii la scoala lucreaza mereu in fundal cu armoniile lui Mozart si chiar daca plec de acasa...muzica merge...cand ma intorc e multa pace si armonie in casa..multa...te imbratisez cu multa dragoste si zambeste...si imi cer iertare ca folosesc per tul dar la dv...ma simt departe si rece...o caruta de pupici si mi-e dor de graz...am locuit si muncit doi ani acolo

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dane,nu se stie cand apuci si prin ce imprejurari...trebuie sa-ti doresti cu adevarat acest lucru si el se implineste,o spun eu din experienta mea de viata...functioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  6. @100Ro....vor veni si poze,deocamdata m-am plimbat seara prin Viena,cand iese prietena mea de la serviciu,pozele care le-am facut n-au fost multumitoare,de aceea nici nu le expun dar,rabdare,vor aparea in curand!Ma bucur ca ai amintiri placute,eu la fel revin cu acelasi interes de fiecare data.Ma fascineaza....poate la mine e si deformatie profesionala,fiind atatia ani muzeograf,traiesc,ma hranesc cu tot ce inseamna istorie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ufff! Dane,de aici mi s-o fi tragand si momentele nefericite? DE LA SUFLETUL MEU FRUMOS?

    RăspundețiȘtergere
  8. @nakudo...ma bucur sa stiu ca avem un prieten comun...poate doi..stii ca Graz-ul este al doilea oras din Austria pe care eu l-am indragit foarte tare?
    Voi merge citeva zile si acolo...imi place cetatea Grazului...tot centrul istoric de altfel.Am fost team leader,la o multinationala cu sediul in Graz...astfel incat il stiu bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bun gasit tuturor!
    Hehehe! Ce mica-i lumea!

    Nakudo, :)
    Imi pare bine ca a ne reintalnim in sufrageria Tashei. (bun al intregului popor de 100 de disperati, de altminteri:))
    Mozart... daaa... e minunat! Si eu sunt legat afectiv de numele acesta pentru ca am crescut, m-am jucat si m-am plimbat pe strada Mozart din cartierul Floreasca! :)
    Aceast a fost adresa din primul meu buletin. :)

    Tasha,:)
    Exact de la sufletul cu pricina ti se trag. Fix de-acolo! Uita-te ce-a patit tanarul Werther. Iubirea doare! Mai ales dupa!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Salut Dane!!!!...doare,mai doare...dar o sa ma vindec,sau poate n-o sa ma mai vindec de iubire niciodata,pentru ca unii oameni nu pot trai fara iubire...eu ,marturisesc sunt unul dintre aceia.. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubirea pe care o oferi sau cea pe care o primesti? Sau amandoua ? :)

    RăspundețiȘtergere