Sa facem blogul mai bun!

In ultimele zile acest blog a crescut foarte mult,peste asteptarile mele,iar numarul de vizitatori creste si el incet-incet.Tocmai de aceea va trebui sa ne cream o imagine pozitiva inca de la inceput--daca pornim cu dreptul va fi mai usor sa pasim pe calea "succesului",si nu va trebui sa ne corectam greselile facute in nestiinta de cauza sau din ignoranta.Asadar,vreau sa dezbatem cateva aspecte,legate mai ales de calitatea articolelor.In primul rand,cum am mai mentionat,trebuie sa evitam orice actiune care ar supara motorul de cautare Google.

Va trebui sa scriem corect,sa nu facem spam,sa nu facem scheme de link-exhange,sa nu copiem mult de pe alte bloguri pentru ca Google va considera blogul ca fiind splog,ceea ce poate duce la excluderea blogului din indexul cautarilor.Va trebui sa scriem atat de frumos,incat altii sa iubeasca acest blog,si sa puna un link catre 100 Ro de bunavoie,fara a mai astepta linkuri sau altceva in schimb.Pe viitor,voi crea pentru bloggerii din blogosfera niste obiecte gadget,care vor putea fi incluse in orice blog,de exemplu:poza zilei,videoclipul zilei,curs valutar,calculator,jocuri in mini-ferestre,care pot fi incluse in sidebar,etc.,iar pe langa aceste widgeturi va fi in codul html si un link catre noi,care dupa preferinta bloggerului poate fi eliminat.

Dar sa trec la subiectul articolului.Voi pune 2 intrebari,la care am sa va rog sa raspundeti,cu una din variantele afisate in dreptul lor.
Cititi intrebarile de mai jos,la care astept raspunsuri,opinii,sau solutii.
  1. Articolele publicate sa fie:----Doar originale----Copiate de pe blogul personal-----50%-50%-----1 articol copiat la 4 originale---------
  2. Bloggerii inactivi sa fie inlocuiti cu autori noi,care sunt testati timp de o saptamana inainte de a-l elimina pe cel inactiv?-----Da------Nu-----
Daca mai aveti vreo sugestie care ne-ar ajuta sa cream o comunitate respectata si apreciabila,v-as ruga sa mentionati in comentariu.

Am vazut ca unii autori(nu dau nume) isi pun linkuri in postarile lor catre blogul lor.Eu personal nu am nimic impotriva,insa ganditi-va ce ar fi daca toata lumea ar proceda la fel...Ar strica personalitatea blogului,care ar arata ca si un blog de reclame gratuite,in care autorii scriu doar sa isi faca reclama blogului personal.Ce spuneti?

159 de comentarii:

  1. Eu am pus link la o postare spre blogul de unde mi-am cules poezia. Dacă deranjează, îl scot, nici o problemă. Cu bloggeri inactivi sunt de acord, dar zic să aflăm şi situaţia persoanei care nu scrie(de genul plecat, nu are acces la internet momentan).

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect,ii trimitem un e-mail,asteptam cateva zile,si daca nu raspunde il inlocuim.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Oscilez intre a fi doar originale sau 1 copiat la 4 originale
    2. Da.

    Eu ma gandesc ca ar trebui un design al blogului, cel putin fonturile sunt prea mari, si poate ar trebui afisate mai mult de 6 articole pe prima pagina, avand in vedere faptul ca se posteaza foarte des.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm asta cu fonturile mari m-am gandit si eu....pun 10 articole pe prima pagina,si vad si cu fonturile ce pot face...

    RăspundețiȘtergere
  5. 1.-Copiate--50%-50%
    2.da
    Designul cred ca ar trebuie schimbat o data la un anumit timp.Lucrurile reinventate mereu atrag mai mult ,atat timp cat nu isi pierd identitatea:)Oricum ar fi, e frumos:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu votez pentru articole originale sau eventual stiintifice care sunt traduse.

    Sunt impotriva articolelor publicate pe blogul personal si apoi aici (pentru ca face rau acestui blog - hotarati-va unde vreti sa postati articolul - aici sau la voi pe blog - nu postati in amandoua locurile)

    La intrebarea 2. sunt de acord sa fie testat si abia apoi inlocuit

    Propun si eu sa fie mai mult de 6 postari pe pagina din moment ce suntem 100 pe blog (sa fie macar 10 posturi)

    Sunt impotriva celor care posteaza clipuri de pe youtube si numesc acel lucru UN POST !

    Consider de asemenea ca un post ar trebui sa aiba macar 350 de cuvinte... propun acest lucru spre vot !!! Exceptie facand poeziile, versete, sau "conversatiile haioase" care sunt dialoguri si au o lungime limitata... se intelege

    astept sa veniti cu alte idei

    RăspundețiȘtergere
  7. In legatura cu autorii care nu dau nume: dupa parerea mea numele ar trebui sa fie acel nume cu care a intrat in lumea bloggerilor, cu care vrea sa devine cunoscut: de exemplu daca un blogger pe care il cheama de ex. "Anton" sau "Petre..etc" si el exista in lumea bloggerilor sub numele de ex. "Grasul Prietenos", sa posteze numele cu care exista in lumea bloggerilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine pusa problema ,dar imi amintesc ca o blogherita te-a intrebat daca poate posta un articol din blogul ei si i-ai raspuns afirmativ,eu zic ca trebuia stabilit de la inceput un regulament al blogului care sa stea in atentia noastra.Nu mi se pare tarziu nici acum,mai ales ca suntem la inceput de drum ,ca atare hai sa fie bine pentru toti.
    Si eu voi lipsi din tara incepand de saptamina viitoare,ma voi intoarce dupa Anul Nou...daca e o problema vreau sa stiu de pe acum,desi, dorinta mea este sa postez imagini si intamplari din Viena...dar nu garantez ca voi face asta la fel de des precum o fac cand sunt in tara.

    RăspundețiȘtergere
  9. Aaaa,si inca ceva..daca s-a hotarit o tema a saptaminii,trebuie respectata cu strictete sau fiecare scrie ce-i inspira ziua respectiva?..parca era vorba ca vorbim despre educatie ?

    RăspundețiȘtergere
  10. @tasha da,asta a fost regula mea.dar acuma suntem aproape 100,si cum am mai mentionat,blogul va fi al tuturor,si vom lua decizii impreuna.Nu e nici o problema daca pleci,doar sa stim care e situatia,vor fi eliminati doar care sunt total inactivi,sau au scris o postare sau 2 si fara sa mai dea vreun semn de viata,au disparut.Oricum,si ei vor fi contactati,si vom astepta raspuns din partea lor.Si asteptam cu nerabdare pozele acelea :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Tema saptamanii este o sectiune separata,daca vrei scrii despre ea,daca nu nu,insa daca scrii,ii vei pune articolului eticheta T2(pentru saptamana asta,pentru saptamana viitoare T3,samd.),astfel vor aparea articolele la sectiunea "Tema saptamanii".

    RăspundețiȘtergere
  12. Hehehe! si eu abia astept sa le fac,ultima oara am avut un aparat care mi-a facut figuri,dar l-am schimbat...astfel incat veti avea parte de multe imagini cu Viena in asteptarea sarbatorilor,mi-a spus prietena mea ca deja e un adevarat miraj,au inceput vienezii sa simta ca vine Craciunul.

    RăspundețiȘtergere
  13. 100Ro...am inteles!!!Am vrut sa pomenesc si vorba lui Base...da's cam suparata pe el...si am scris doar puncte, puncte :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu personal propun sa scriem doar articole originale(nu are rost sa-i copiem pe altii).Daca v-om face asta,lumea se va uita cu un ochi la noi.Mai bine scrim mai putin dar original.Cine nu are idei nu are ce cauta aici.Copi paste poate sa dea orcine.Cat despre elminare,as propune ca fiecare bloger sa scrie minim 10 articole lunar.Cine nu scrie atat sa fie inlocuit.

    RăspundețiȘtergere
  15. Şi eu vrut participat la frumos proiect, dar nu primit răspuns. Ce mă făceam?

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu subscriu la ce se discuta aici, mai putin la faza cu articolele de pe blogul personal, si stiti de ce? Pentru ca sa zicem ca nu pun un articol de pe blogul meu persoanl, dar scriu despre o tema ce a fost abordata si pe blogul meu personal cu ceva timp in urma...Daca cu ceva timp in urma eu am scris despre ceva, despre prietenie...si vreau sa pun si aici un post despre prietenie, ca asa simt eu in momentul asta, ar trebui sa scriu un alt articol despre prietnie, care oricum va contine aceleasi idei ca si cele care sunt deja in articolul postat pe blogul personal, doar ca vor fi mai frumos scrise, mai urat sau mai neatent!!!
    Asta e singura mea nelamurire! Daca scrii si nu copiezi o chestie, un articol e al tau e imposisbil sa nu stii ce ai scris in el si dupa cateva luni. Eu de exemplu daca-mi zici un titlu din postarile mele stiu sa-ti zic 50% din text...si sincer, cred ca as spune acelasi lucru despre o tema despre care as crie pe blogul acesta...doar ca nu as da copy-paste de pe blogul meu!!! Mi se pare timp pierdut! Asta cred eu....

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred ca ceea ce as avea de schimbat se rezolva cu HTML care, desi nu stiu mai nimic despre el ma enerveaza enorm. Pagina cu fotografiile autorilor, unde a mea nu se afla, nu prea conteaza :), ar trebui sa aiba fotografiile la aceeasi dimensiune, arata un pic dezordonat. Cred ca Lxl se poate incadra cu vreo comanda astfel incat fiecare sa se mareasca sau micsoreze intr-un format, pentru unele cu frame, prestabilit. Atat deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  18. Cerculet!!!!...pai fara tine ar fi trist blogul,parol!esti cel mai de isprava povestitor,ai deja o gramada de simpatizanti,ce raspuns mai vrei ?esti activ si scrii frumos plus ca mai ai si mult umor...foarte mult ,neasteptat de mult pentru zilele de tranzitie prin care trecem.

    RăspundețiȘtergere
  19. 1)postarile originale ar imbunatati calitatea blogului,cu siguranta
    2)bloggerii inactivi : e-mail si vedem ce se poate face:poate e pacat sa-i pierdem pe unii,ar putea fi geniali!
    3)acuratetea gramaticala are un rol major:cind intra cineva si vede greseli grosolane inchide imediat,nu are de ce sa mai rasfoiasca blogul...
    3)nr. de postari de pe pagina sa fie mai mare,avind in vedere volumul zilnic;
    4)culorile...as mai incerca si alte variante,un pic mai atragatoare;
    5)unele bannere,care duc la implicarea comunitatii in actiuni umanitare(cum am eu citeva pe blog,de exemplu-a nu se considera reclama!).

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu la asta m-am refeit Monica.Poti da copi paste de pe blogul tau,in fond sunt ideile tale,eu ma refeream sa nu furam de la altii.Adica vezi un blog interesant la un bloger si il postezi apoi cu numele tau.

    RăspundețiȘtergere
  21. @ selena cunosc problema,insa voi avea timp probabil pe la sfarsitul saptamanii,sa aranjez aproape 100 de poze imi ia enorm de mult,cateva ore poate....si eu am timp doar in weekend sa ma ocup de asa ceva.
    O alta problema este ca daca le-as face toate la o singura dimensiune,50% ar iesi deformate,am considerat ca doecamdata le voi lasa la dimensiunea originala.si mersi pentru sugestie,voi lua masuri cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  22. iar chestia cu 8-10 articole lunar imi pare ok!sa ne gindim bine ce vrem:calitate sau cantitate?2 postari pe saptamina ,calitative sau 30 de minima calitate?

    RăspundețiȘtergere
  23. Kalitat este primordial. Scuze că întrerupt sedinţ la voi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Hm asa este,2-3 postari de calitate pe saptamana face cat 50 fara calitate.

    RăspundețiȘtergere
  25. cat despre intrebari eu spun
    la 1. sa posteze fiecare ce ii trece prin dispozitie, copiat sau necopiat
    la 2. nu cred ca ar trebui eliminati decat dupa ce respectivul isi afirma intentia de a nu mai publica. poate se intampla ca cineva sa nu aiba nimic de spus sau sa nu aiba timp.

    RăspundețiȘtergere
  26. Il luam si pe Cerculet printre noi?Mai avem loc,sa il cunoastem mai bine?:)

    RăspundețiȘtergere
  27. blogul lui cerculet este Kalitat Ântâia, luați, luați

    RăspundețiȘtergere
  28. Selena asa este,nu tot timpul suntem inspirati iar sa scriem doar de dragul de a scrie n-are sens!

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu sunt foarte de acord cu afisarea postarilor voastre mai vechi,si mi-ar placea sa le citesc,majoritatea,daca nu cu totii,scrieti foarte frumos,si aveti niste articole minunate.Insa v-as ruga sa faceti cel putin modificari minore in texte,ca Googlebot sa nu considere ca ar fi continut duplicat si furat de pe alte siteuri,noi stim ca este al tau articolul,si ne place,dar spune-i tu lucrul asta si spiderului Google....

    RăspundețiȘtergere
  30. 100Ro,neaparat!!! merita, trust me!~

    RăspundețiȘtergere
  31. @OmulDePeStrada(sper ca am scris bine, ca nu vreau sa te rebotez:D)...am inteles, sa traiti!:P

    Cam asta fac eu....citesc ce scrieti voi in timp ca mi fac lucrarea de defectologie:))))))....si se presupune ca vreau 10:)))

    RăspundețiȘtergere
  32. Cerculet vrem o adresa de e-mail sa iti trimit invitatie......

    RăspundețiȘtergere
  33. Ar trebui fiecarui blogger sa-i fie date niste teme; unii sa posteze divertisment ,altii turism ,alti sport,monden etc.....

    RăspundețiȘtergere
  34. @ Simona EXACT LA ASTA M-AM GANDIT AZI LA SERIVIU

    RăspundețiȘtergere
  35. Trimis email la devese, pe formular alăturare.

    RăspundețiȘtergere
  36. fara copy paste - subscriu la ce a zis Monica olteanu si anume :"Eu de exemplu daca-mi zici un titlu din postarile mele stiu sa-ti zic 50% din text...si sincer, cred ca as spune acelasi lucru despre o tema despre care as crie pe blogul acesta...doar ca nu as da copy-paste de pe blogul meu!!! Mi se pare timp pierdut! Asta cred eu.."

    Asa este .. scrieti original sau decat sa scrieti copy paste.. mai bine beti o bere rece, iesiti la o plimbare.. face bine si paote va vine inspiratia.

    Temele nu sut obligatorii sunt doar asa pentru cei care vor sa se ghideze si sa bage un articol la tema saptamanii. Eu am bagat.

    Nu scrieti doar ca sa fie scris

    RăspundețiȘtergere
  37. @cerculet nu mai gasesc mailul tau ca sunt o gramada,trimitel din nou prin formularul de pe "Alatura-te" ,baga doar e-mailul

    RăspundețiȘtergere
  38. Introdus email loc specificat devese. :)

    RăspundețiȘtergere
  39. e buna ideea cu temele...sa acoperim cit mai multe domenii de interes,nu?

    RăspundețiȘtergere
  40. Multe pareri si opinii,eu totusi as fi de acord cu postarea articolului propriu,chiar daca l-ai scris de 1 an sau 2,daca e al tau e original....Insa de dragul pozitionarii noastre in motoarele de cautare,va rog sa modificati putin unele cuvinte,sa nu para a fi continut furat sau duplicat,ca ne penalizeaza Google si am muncit degeaba....

    RăspundețiȘtergere
  41. @ cerculet,ti-am trimis invitatia :)

    RăspundețiȘtergere
  42. Simona,excelenta ideea,asa am imparti pe sectiuni...si poate ar iesi un lucru fain,vorba ardeleanului!

    RăspundețiȘtergere
  43. Primit, acceptat. Mulumesc.

    RăspundețiȘtergere
  44. Inca o lipsa in blog sunt categoriile principale--avem nevoie de 7-8 categorii principale,sau domenii,cum ar fi: Auto,Animale,Sanatate,Geografie,Istorie,Lifestyle,etc,va trebui sa alegem cateva domenii mari,sa se poate naviga mai usor pe blog,ca asa dupa etichete ne pierdem.Insa am nevoie de timp,si voi rezolva si aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
  45. @ Simona
    "Ar trebui fiecarui blogger sa-i fie date niste teme; unii sa posteze divertisment ,altii turism ,alti sport,monden etc....."

    Si in functie de ce sa-i fie date temele astea? In baza a ce? Eu NU SUNT DE ACORD cu asta!

    RăspundețiȘtergere
  46. corect 100 de bloggeri fiecare1,2 teme de care si el este interesat ,si asa am acoperi multe domenii de interes general si am face trafic mult.parerea mea.Eu una as alege Turism si divertisment poate

    RăspundețiȘtergere
  47. @Simona Nici mie nu mi se pare practica ideea,mai bine facem cateva categorii mari,si fiecare pune eticheta pentru categoria in care apartine articolul pe care il posteaza.Pentru ca poate eu azi vreau sa scriu despre educatie,poate maine despre masini,depinde de ce idei iti vin....

    RăspundețiȘtergere
  48. Puneti etichete si fiecare apoi poate sa-si aleaga domeniul de interes care ii place .

    RăspundețiȘtergere
  49. Si un blogger poate accesa mai multe teme? Stiu eu pe unde ma poarta gadul?! Poate depasi cele 2 teme? Altfel, optiunile sunt cam ingradite.

    RăspundețiȘtergere
  50. Corect ideea cu Categorii e cea mai buna si fiecare adauga in functie de idei de interes etc......

    RăspundețiȘtergere
  51. Pentru ca discutia este incinsa as propune ca fiecare sa ne alegem un alias, un fel de nume "conspirativ", numai pentru acest blog. Numele sa fie scurt si plin de esenta celui care il alege. Am vazut nume frumoase, ca alexandru hategan, insa un cuvant sau cod :), altul decat un prenume pe care il mai au alti 500.000 de romani, ar fi interesant.

    RăspundețiȘtergere
  52. Eu cred ca va iesi bine...Acum hai sa alegem 10 categorii principale.Sa vedem ce sugestii aveti fiecare.....

    RăspundețiȘtergere
  53. Cerculeţ foarte frumos nume. Derivat Pătrăţel.

    RăspundețiȘtergere
  54. Eu zic ca fiecare sa poata posta in orice categorie,daca in momentul respectiv are idei si inspiratie despre o anumita tema,ar fi pacat sa pierdem articolul,doar pentru ca autorul nu face parte din categoria respectiva.Nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  55. Cerculeţ vrut păstrat nota personal. Dar putut scrie pe tem dat. Und desenat cu şoricel.

    RăspundețiȘtergere
  56. @ selena nu e chiar idee rea propunerea cu numele "personalizat" pentru acest blog ...

    RăspundețiȘtergere
  57. Politica internationala si nationala
    stiinta
    bucatarie
    divertisment
    economie
    IT
    Ecologie

    RăspundețiȘtergere
  58. 10 sectiuni?
    sugestii:
    literatura
    divertisment
    fotografie
    religie
    politica
    ........

    RăspundețiȘtergere
  59. selena vad ca vrea si culinar,nu zic nu...ma tenteaza!adica ma minca "destele deja"...

    RăspundețiȘtergere
  60. Voi uitat de pisicologie, pisic frumos.

    RăspundețiȘtergere
  61. si jurnal,musai!toti cred ca avem nevoie de un jurnal on-line.

    RăspundețiȘtergere
  62. :))...scz....da nu pot sa nu rad la frazele lui Cerculet:P

    RăspundețiȘtergere
  63. Animale
    Auto
    IT
    Divertisment
    Bucatarie
    Geografie
    Istorie
    Sanatate
    Stiinte
    Lifestyle
    Economie
    Social
    Politica
    Timp liber

    RăspundețiȘtergere
  64. @alison mersi pentru "culinar", nu le prea am cu bucatariile, cartofi prajiti si atat :)

    sanatate, ca, categorie

    RăspundețiȘtergere
  65. @ alison, da, da, JURNAL, neaparat, mai ales cel al lui cerculet!

    RăspundețiȘtergere
  66. Serios, cele mai bune articole sunt cele care au multă sinceritate, trăiri, simţiri personale, isteţime, dacă e nevoie, umor. Şi nu în ultimul rândd, scrise corect gramatical. Temele ar trebui lăsate ca problemă secundară. Fiecare se pricepe mai bine la o temă sau alta, aşa că nu cred că asta e problema.

    RăspundețiȘtergere
  67. :)) e tare cerculet:) @Monica psihologia poate face parte din sanatate,ar fi o subcategorie,ce zici?
    @alison da si jurnal

    RăspundețiȘtergere
  68. @100.Ro
    da' la GEOGRAFIE ce-o sa scriem?

    RăspundețiȘtergere
  69. poate un pic mai restrins:adica socio-politic,stiintele sa includa istoria si geografia...

    RăspundețiȘtergere
  70. Mie sa-mi puneti si SPORT ca multi citesc despre sport

    RăspundețiȘtergere
  71. @100 RO...ma gandeama cum la lista ta....ca nu bagasesi psihologie, dar nu e musai....ca e SOCIAL...si e bine:P:P:P...asta ca sa nu-mi tradez domeniul de activitate:))....nu ca mi-as da viata pt el:P:D

    RăspundețiȘtergere
  72. @cerculet da,insa suntem multi,si avem multe articole,daca nu le categorizam,va fi un haos pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  73. selena, la geografie o sa postam regiunile unde e rosu sau portocaliu...

    RăspundețiȘtergere
  74. "Eu zic ca fiecare sa poata posta in orice categorie,daca in momentul respectiv are idei si inspiratie despre o anumita tema,ar fi pacat sa pierdem articolul,doar pentru ca autorul nu face parte din categoria respectiva.Nu-i asa?"

    Sunt foarte de acord cu 100Ro.

    RăspundețiȘtergere
  75. sport ,neaparat,dar cit mai putin fotbal...:))

    RăspundețiȘtergere
  76. 100 Ro...de acord,dar eu spre exemplu niciodata n-am sa scriu pe teme de sport,mondenitati,auto,sanatate,pentru ca mi se par straine,la asta m-am referit cand am spus ca poate ar fi ok! si apoi unii dintre noi sunt chiar indreptatiti s-o faca fiind in domeniu...iar blogurile sa fie citite cu interes pe Google...

    RăspundețiȘtergere
  77. Păi creaţi categoriile, apoi vedem. Un articol poate fi încadrat şi în mai multe categorii. Să mă vezi când fac plăcintă cu BMW şi e şi cusută cu aţe, să zicem, tip NASA. Am spot, maşini, politică, etc. în acelaşi articol. :p

    RăspundețiȘtergere
  78. de acord,grosso modo!unde nu ai inspiratie,oricum nu te bagi...

    RăspundețiȘtergere
  79. @ alison, da, asa da, atunci voi sti ce sa scriu! merci!

    RăspundețiȘtergere
  80. Ha ha ha nu ma mai faceti sa rad ca ma doare somacul cerculet sa te ocupi de divertisment

    RăspundețiȘtergere
  81. La geografie de exemplu cum am scris eu 2 articole azi despre top 5 cele mai inalte cascade diin lume,sau locuri de vacanta,peisaje,eu cred ca apartine de geografie......

    RăspundețiȘtergere
  82. categoric,la divertisment Cerculet va fi omul de baza :))

    RăspundețiȘtergere
  83. @simona "Daca vrea cineva banner pe blog?" la ce te referi?

    RăspundețiȘtergere
  84. @100Ro
    OK, signed NEMO! :)
    sau I wouldn't put it quite like this! :)

    RăspundețiȘtergere
  85. repede au mai trecut 2 ore!
    multumesc pentru atentie, noapte buna! pe data viitoare!

    RăspundețiȘtergere
  86. Sa avem un banner al blogului nostru

    RăspundețiȘtergere
  87. a inteleg,hai sa facem fiecare cate 1 banner sau 2.le amestecam,si vom vota fiecare un banner.va fi interzis sa votezi bannerul tau.ce spuneti de idee?

    RăspundețiȘtergere
  88. deci zece teme?
    de exemplu:
    IT
    ANIMALE
    FUNNY
    AUTO-MOTO
    BUCATARIE
    LITERATURA
    SANATATE
    INTERESANTE
    EVENIMENTE
    STUDIU
    LUMEA VEDETELOR
    AVENTURI
    DIVERTISMENT
    AJUTOR (aici s-ar scrie despre anumite probleme de exemplu ceva problema la telefon, calculator, masina, motocicleta...orice, unde ceri ajutor si cine te poate ajuta ar scrie comentariu ca sa vada si altii daca intampina astfel de probleme, sa poate rezolva si ei)

    RăspundețiȘtergere
  89. Pisicologie se ]ncadreay[ la toate, sunt de acord.

    RăspundețiȘtergere
  90. Scuze :) Mutilat şîţî-uri :p

    RăspundețiȘtergere
  91. @Skorpion87 interesanta propunere....
    Noapte buna selena

    RăspundețiȘtergere
  92. Da, ar trebui sa facem, cine vrea, cate un banner (sa decidem dimensiunea) in photoshop sau cu un alt program si sa votam. Mi se pare corect :)

    RăspundețiȘtergere
  93. :) asa vom face,vom face o postare cu bannerul respectiv,si vom adauga eticheta banner,sa fie toate articolele la un loc cand dai click pe eticheta.

    RăspundețiȘtergere
  94. "lumea vedetelor" eu scriu:)) si despre moda;))

    RăspundețiȘtergere
  95. Ma duc s imi fac niste pulpe de pui,mai vorbim cand ma intorc,daca veti mai fi on,daca nu,noapte buna si somn usor:)

    RăspundețiȘtergere
  96. marimea bannerului dupa parerea mea sa fie 200*150 pixeli. Voi ce credeti?

    RăspundețiȘtergere
  97. Pulpe uşor de Gutten Nacht. :p

    RăspundețiȘtergere
  98. :))) Cerculet esti foarte simpatic! Ma bucur ca esti printre noi!

    RăspundețiȘtergere
  99. Referitor la chestiunea cu postari originale, nu sunt foarte de acord, pentru că, aşa cum spunea şi Monica Olteanu, fiecare a abordat pe blogul personal, mai ales cei care au blog de mai mult timp, teme care fie se înscriu în tema săptămânii, fie ar putea fi de interes pentru cititori sau pentru ceilalţi autori. Stabilirea unui număr sau a unui raport de postări originale din total, mi se pare greu de pus în practică şi mâncătoare de timp, nenecesar...Din ce-am mai înţeles de prin comentarii, se propun modificări pe text cu care sunt perfect de acord pentru ca oricum îmi vine să le mai cosmetizez după nişte luni de la prima scriere, să mai reformulez...
    În plus, pentru postările noi, aşa cum am spus de la început, eu voi posta şi la mine şi aici...nu voi face diferenţe între teme, pentru că sunt persoane care mă au în blogrol cu blogul meu şi care intră să mă citească, persoane ale căror păreri se exprimă constant în comentarii şi nu aş vrea ca aceştia să nu citească despre ceva, pentru că nu au intrat şi aici, mai ales că, dacă la mine pe blog pun orice, aici îmi aleg cu mai mare grijă temele şi ideile.

    Sunt de acord să nu se mai facă trimiteri prin link la postarea originală sau la blogul personal, şi eu am pus link la început, dar în ultimele n-am mai pus.

    Împărţirea pe teme nu ar fi avantajoasă pentru blog pentru că e posibil să restrângi un om doar la anumite teme...eu de ex, scriu poate mai mult despre filme şi cărţi, dar mai scriu şi despre viaţă, pur şi simplu, că înseamnă relaţii sau educaţie sau altele...şi nu pot şti ce-o să-mi mai vină să mai scriu :)

    RăspundețiȘtergere
  100. :) Nu mai spune la nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  101. Pentru adniana am scris, scuze Ronţăilă. :)

    RăspundețiȘtergere
  102. A, şi referitor la inactivitate, va trebui stabilit ce înseamnă inactivitate, cu excepţia cazurilor când cineva a anunţat că va fi inactiv o perioadă. La ce perioadă de inactivitate vă gândiţi pentru a transmite cuiva mail că a fost inactiv?

    RăspundețiȘtergere
  103. @Cerculeţ: m-am prins, scuze eu că m-am băgat la mijloc :)))

    RăspundețiȘtergere
  104. Musai..sa fie si ''culinare''.. ;)

    ''Diverse''- cred ca e o rubrica unde ne incadram multi dintre noi.
    Noapte buna, oriunde v-ati afla!
    ...si o zi de marti, fara trei ceasuri rele.. :)))

    RăspundețiȘtergere
  105. Vreau sa spun si eu ceva care nu cred ca are legatura cu noile reguli ale blogaritului....ca ma bucur ca v-am "cunoscut"....Ca m-a binedispus discutia din searar asta desi eu urlam din cauza unei nevralgii de vreo 3 zile...si da pe mine personal fiecare articol ma imbogateste....imi pare rau ca nau am timp sa le iau la desfirat pe toate...Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  106. Monica, esti foarte de treaba;))si noua ne pare bine ca ti'am cunoscut o particica din sufletel si din personalitate:)

    RăspundețiȘtergere
  107. Nu mai ştiu ce să spun: 1)Poftă bună; 2) Noapte bună.

    Varianta 2) tuturor :p

    RăspundețiȘtergere
  108. Am pus pulpele la fript,acum putem continua:P

    RăspundețiȘtergere
  109. noapte buna tuturor:)pofta buna, 100Rooo :)

    RăspundețiȘtergere
  110. Da Monica Olteanu, ai mare dreptate! Ma bucur foarte mult ca ma numar si eu printre voi. Iar ceea ce facem noi aici e un lucru frumos. E super sa putem avea "chaturi" de acest fel, in care sa luam impreuna hotarari. Nu ma abtin sa il laud pe 100Ro, care tine cont de noi si de parerile noastre si care isi da silinta sa faca totul cat mai bine pentru blog. Se vede ca munceste si vrea cu adevarat sa faca un lucru de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  111. :)Multumesc frumos,stii bunatatea si silinta intotdeuna va da rezultate bune,eu is pe principiul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  112. ma pun la culcare,peste 5 ore ma trezesc :(

    RăspundețiȘtergere
  113. Noapte buna tuturor( daca ati mai ramas careva:) )

    RăspundețiȘtergere
  114. Mayday, mayday, Hei, numai eu mă simt pierdută pentru că nu reușesc să cuprind toate posturile? Dacă am pune o limită de rânduri cum ar fi, pe lângă mai conciși? Dacă avem ceva mai cuprinzător de scris cum ar fi să instituim capitolul, nu capitalul, Episod? Văăă rooooog! Știu că debordați de idei dar câți avem timp să îi citim pe toți?

    RăspundețiȘtergere
  115. Am mai întâlnit o problemă micuță. Cei fără blog nu pot trimite comentarii. Hm, poate un anonim sau nume cu o adresă de mail pentru ei ar fi binevenite.

    RăspundețiȘtergere
  116. Selena, 100ro, postările ar trebui programate la intervale de timp egale. Bunăoară, tot la 45 de minute, în intervalul 7:00-23:00, să zicem. Aşa nu se vor rata citirile însemnărilor, chiar dacă înseamnă un număr fix (maxim) de posturi pe zi. La alte bloguri comune există şi un grup de moderatori, care decid care articole să fie publicate sau nu. Nu-i cenzură, ci doar o asigurare a calităţii scrierilor, administrare a lor, etc.

    RăspundețiȘtergere
  117. @selena??? Am sa rezolv problema,nu stiam,intru diseara ca acum sunt la serviciu......
    @cerculet e interesanta propunerea,discutam diseara .

    RăspundețiȘtergere
  118. Am observat ceva probleme pe homepage,nu apare sidebarul,am sa vad care e solutia,tot diseara....

    RăspundețiȘtergere
  119. Am rezolvat problema,era o eroare intr-o postare,in "Morcovul de aur",am sters eroarea si am republicat articolul.;)

    RăspundețiȘtergere
  120. Am observat ca de exemplu cei de la presa au legitimatie, daca te abonezi undeva ai legitimatie, iar noi bloggerii de ce nu avem legitimatie? Ar scrie pe legitimatie BLOGPRESS
    Mi-a venit aceasta idee acum cateva zile. Eu as propune un concurs de legitimatie, si cine ar face cel mai frumos, sau ma rog, cel mai bun legitimatie (votul decide), s-ar pune legitimatia undeva pe sidebar si noi bloggerii de pe 100ro am putea descarca, a imprima, si sa avem si noi legitimatie de presa de blog. Cum vi se pare ideea?

    RăspundețiȘtergere
  121. :) da,si pe deasupra, putem face si tircouri cu 100 Ro pe viitor,dar pana atunci trebuie sa devenim foarte buni,si foarte faimosi :) nu?

    RăspundețiȘtergere
  122. da, e o idee buna cu tricouri, dar si sepci cu 100ro. Dar dupa cum crestem, azi-maine vom fi destul de faimosi :)
    Eu totusi, daca nu te deranjeaza, eu ma voi apuca de editarea legitimatiei :) si si cand va fi gata, sa-mi spui parerea :)

    RăspundețiȘtergere
  123. ;) va fi aplicatie interesanta,sa vedem ce iasa, daca tot ai scris de Adobe:)

    RăspundețiȘtergere
  124. in curand va fi gata legitimatie. Pana atuncea as sugera la etichete sa pui JOCURI fiindca nu stiu jocurile PC in ce categorie existenta se incadreaza.

    RăspundețiȘtergere
  125. 1. Nu cred ca ar trebui sa se impuna ceva de genul "articole originale" sau sa se impuna o anumita proportie intre articolele originale si cele copiate. Spun asta pentru ca am mai fost candva printre autorii unui blog colectiv, blog care acum a disparut de pe "firmamentul blogosferei. Cu doua zile inainte de a fi sters, ni s-a spus ceva de genul: "Salvati ce aveti de salvat! Peste doua zile blogul nu va mai fi!" Norocul meu era ca ceea ce era acolo (cu extrem de mici exceptii) era si pe blogul meu, asa ca nu aveam, practic, ce sa salvez. Sper ca acest lucru nu se va repeta cu blogul acesta. Trecand peste acest aspect, nu vad de ce un articol bun de pe oricare din blogurile noastre nu ar putea aparea si aici, fara teama ca nu respecta proportiile dinainte stabilite.
    2. Nu cred ca ar trebui sa se puna problema excluderii unora dintre autori doar pentru ca trec printr-o perioada de inactivitate. Trecand peste faptul ca nu putem posta cu totii zilnic (s-ar aduna prea multe articole dintr-o data si ar putea "mirosi" a spam), cred ca trebuie luat in considerare ca o perioada de relativa inactivitate s-ar datora lipsei de inspiratie sau imposibilitatii relative si temporare de a intra pe net. Daca autorul nu a mai postat de o perioada foarte mare de timp... e cu totul altceva. Se poate insa discuta in prealabil cu el, pentru a-i sti intentiile.

    RăspundețiȘtergere
  126. Am blog dar nu sunt intr-o competitie. Nu am vrut niciodata sa fac reclama la ceva pe blog-ul meu. Nici nu l-as fi avut daca o prietena nu mi l-ar fi facut cadou de Martisor. Din recunostinta pentru ca-i gazduisem si hranisem niste pisoi cu mamica proaspat sterilizata. Daca mi-ai fi zis: Hai sa transformam Romania intr-o tara mai curata si cu oameni mai responsabili fata de copii, natura si animale as mai fi trecut pe aici din cand in cand. Dar bancuri si literatura gasesc si singura pe net. Prieteni de flecarit am, asa ca nu caut flecareli in spatiul virtual. Vad ca e in cadere libera blogul. Oamenii se plictisesc repede si pleaca spre alte pagini unde un guru le promite iluminare prin clipit. Prin hocus pocus! Ioanitescu, unul dintre amatorii de tropait pe internet stie despre ce vb. Si el a studiat specia Guru Gargaruru Trosc Pleosc. E o specie foarte intalnita in Romania pierzatorilor plictisiti de timp. Au capacitati paranormale: in cateva sedinte iti golesc buzunarele si te lasa neiluminat. Ba chiar mai prost decat erai. Nu sunt victima lor pentru ca nu merg cu sacul la pomii neroditori. Dar i-am studiat pe prostiti. E jale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, imi place entuziasmul si modul tau de gandire. Mi-as dori sa am mai multi parteneri ca tine pe acest blog. Te invit cu mare drag sa raspandesti vestea si sa participi in acest proiect, 100Ro. Ba chiar, te invit sa devii manager al acestui blog - iti pot da acces de administrator, cu mana libera la ce autori permiti, stergi sau recruti pe blog. Avem nevoie de oameni ca si tine in Romania, si imi place sloganul "Romania intr-o tara mai curata si cu oameni mai responsabili fata de copii, natura si animale." Te-rog accepta-mi invitatia, lasa un comentariu mai in jos cu raspunsul tau.

      Ștergere