Adevaruri despre barbati

Ca sa pot sa o apostrofez pe Monica Olteanu, vin si eu cu un post ca cateva adevaruri despre barbati:

1) Putem sa facem o femeie fericita, dar sa stricam totul cu o gluma proasta

2) Stim sa aducem flori de fiecare data cand gresim, ca sa se paota transforma in regula si sa ne spuneti ca venim cu sorcova

3) Daca va scoatem la o plimbare putem fi asi la a va provoca sa voribiti despre ce va place si sa nu va ascultam primele 40 minute

4) Stim sa ascultam printre randuri povestile nesfarsite pe care le spuneti, si pe care le repetati la nesfarsit, cu atat mai mult cu cat povestea are mai putine randuri.

5) Ne enerveaza extrem de tare cand vrem sa stim cu adevarat ce problema aveti si cum va putem ajuta, si cand va intrebam primim acelasi raspuns "nu am nimic"

6) Ne place sa ne mandrim prietenilor cu femeia noastra - doar suntem masculi alfa

7) Stim sa criticam femeile la volan, dar niciodata nu vom recunoaste ca si femeile stiu sa conduca, desi numarul lor e foarte mic

8) Ne place la nebunie, cand din diverse cauze intarziem si suntem pusi automat in capul listei cu "m-ai inselat", desi am intarziat doar 15 minute.

9) Suntem impacati cu gandul ca noi suntem de vina pentru toate cele care vi se intampla voua in timpul zilei, si de aceea acceptam acuzatiile fara sa comentam. (asta daca discutia nu dureaza mai mult de 40 minute - a se vedea punctul 3 si 4)

10) Noi nu va inselam niciodata (pentru ca....)

11) Niciodata nu vom recunoaste ca v-am inselat, nici chiar atunci cand ne-ati prins in fapt

12) Barbatii stiu ca nu toate povestile au happy end, si le povestesc ca atare, desi voi nu puteti percepe lumea fara un hapy end.

13) Chuck Norris a fost barbat

14) Noi stim sa bem alcool, ne imbatam foarte greu si atunci cand o facem, ne transformam in niste animale care fac foarte urat daca sunt contrazise

15) Barbatii incearca sa invete femeile sa bea, dar nu reusesc niciodata pentru ca femeile se imbata foarte repede

16) Ne plac femeile in stare de ebrietate pentru ca ne place sa ne folosim de ele

17) Dupa o noapte de betie nu recunoastem nimic, nici chiar daca ne vedem pe caseta video - totul este trucat

18) Nu exista barbati cocalari, betivi, tarani sau prosti. (Aceste categorii nu fac parte din categoria numita barbat)

19) Si barbatii au dreptul sa aiba ziua lor (o zi in plus, unmotiv in plus sa ne intalnim si sa bem o bere)

20) Suntem mandri sa fim barbati.

21) Si femeile sunt partial barbati, pentru ca Dumnezeu a facut-o pe Eva din coasta lui Adam

22) Sunteti datoare pe viata din cauza punctului 21 si nu va exista niciodata egalitate intre sexe, decat atunci cand va platiti datoria :)

23) Uneori punem botul cand vedem ca femeia de langa noi plange. Chiar daca ceva inauntrul nostru ne spune ca parca ultima data am jurat sa nu mai punem botul la chestii emotionale de genul acesta.

24) Suntem niste fraieri dupao femeie in lenjerie intima.

25) Ne holbam la femeia de la masa alaturata, chiar daca femeia de langa noi arata mai bine, pentru ca cea de langa noi e deja in posesia noastra

26) Ii spunem femeii de langa noi ca are sanii perfecti. Dar oricand salivam dupa una cu sani mai mari (recunoastem totusi ca sanii mai mari nu sunt perfecti, dar ne plac chiar si asa)

27) Nu ne place cand o femeie mimeaza orgasmul, dar tot e mai bine decat deloc

28) Suntem gelosi si facem urat daca suntem provocati de alt mascul alfa (chiar si daca se dovedeste ca e fratele femeii de langa noi)

29) Suntem prea maturi uneori

30) Suntem foarte greu de convins uneori (de nevasta), si foarte usor alteori (de secretara)

To be continued....

3 comentarii:

  1. pffff.....Alexandru te-as contrazice la multe chestii:D....sunt femeie doar....:D
    Ce am de obiectat...adica punctul care m-a ofensat cel mai tare - chiar nu sunteti prea maturi uneori...stiu eu ce spun:d...poate doar tu esti prea matur uneori.
    .......sunteti naivi, foarte naivi uneori...
    asta nu ai zis-o...
    recunoasteti ca si voi ne faceti multe, dar si noi suntem un pic DRACUSOARE...ca sa gasesc un feminin:P
    Oricum ma bucur mult ca ai preluat ideea articolului si ai scris despre barbati, pt k daca eu as fi scris despre barbati...as fi fost subiectiva:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am incercat sa fiu cat se poate de corect in ceea ce am scris. Am incercat totodata sa scriu un aritol sa fie funny. Unele lucruri sunt adevarate, altele nu.

    Multumesc de comentariu

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde si de prsoana,cu siguranta sunt barbati pe care ii caracterizeaza toate descrierile de mai sus,dar cu siguranta sunt si caruora se potrivesc foarte putine afirmatii din acest articol.

    RăspundețiȘtergere