:: Academicienii pleaca, dar nu se predau

Titlu: Academicienii pleaca, dar nu se predau
Autor:: http://metaxatraian.blogspot.com
Articol: Se vorbeşte intens că redacţia de la "Academia Caţavencu" a fost lovită de morbul PSD. Mai altfel spus, redacţia se topeşte.
Ultimele informaţii vehiculate pe bloguri arată că academicienii cu cele mai vechi state părăsesc sediul Academiei cu intenţia de a pune de o nouă publicaţie. Motivul acetei transhumanţe media de la o academie la alta este nemulţumirea redactorilor legată de politica editorială.
Vestea nu-mi face bine la ficaţi. Lecturez cu interes publicaţia de la primele numere, încă de pe vremea când se numea simplu "Caţavencu". Sunt aproape 18 ani. Nu sunt foarte îngrijorat. Mişcări importante au mai fost. De fiecare dată "Academia Caţavencu" a rezistat. Dacă de data asta nu va rezista, speranţa rămâne tot în academicieni.
Citesc pe bloguri tot felul de reacţii. Unii consideră ca s-a terminat o eră. Era scurgerilor de informaţii de la servicii către o revistă de genul "Academia Caţavencu". Cică serviciile s-au reorientat. S-au "rebrenduit", ca să folosim o expresie dragă lui Ion Iliescu. Nu cred că lucrurile vor rămâne aşa. Serviciile au nevoie de o portavoce. Academicienii au ştiut cum să forjeze informaţia, cum să o distileze. Alţii susţin că revista s-ar fi transformat, sub mâna lui Vântu, într-o presă de stors informaţii, o presă de şantaj.
Timpul le rezolva, râsul le absolvă. Mizez pe academcienii care pleacă, dar nu se predau. Aştept noua publicaţie cu interes, incredere şi speranţă.
--
Visitor Ip: 89.37.172.242

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu