Vicky Cristina Bacelona





Am vazut noaptea trecuta acest film. Mi-a placut mult.

Informatii despre film:

Vicky Cristina Barcelona este un film lansat în 2008, scris şi regizat de Woody Allen. Protagoniştii filmului sunt Javier Bardem, Penélope Cruz, Scarlett Johansson şi Rebecca Hall. Filmul a rulat pe data de 23 martie 2009 în cadrul Festivalului Internaţional de Film B-Est din România, în premieră internaţională. După lansarea oficială, pe 17 mai 2009 în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, filmul s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea criticilor şi a câştigat numeroase premii, printre care şi Premiul Oscar pentru "Cea mai bună actriţă într-un rol secundar" (Penélope Cruz).


Daca v-as spune mai multe, v-as sterge curiozitatea...astfel mai spun doar urmatoarele cuvinte: prin intermediul filmului, Woody Allen (regizorul) reuşeşte să evidenţieze iubirea în toate formele ei, într-un mod pe cât de nostim şi lipsit de inhibiţii, pe atât de realist.

VIZIONARE PLACUTA!


PS. Imagini superbe din Barcelona, imagini pe care le-am vazut vara trecuta. E atat de placut sentimentul cand vezi ca si tu ai fost acolo unde actiunea unui film ia viata.

3 comentarii:

  1. deja m-ai facut curioasa...abia astept sa-l vad.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate filmele lui Woody Allen merită văzute!!! Recomand all by Woody Allen !! Vicky Cristina Barcelona ,mi-a confirmat viziunea asupra iubirii :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu l-am vazut, nu pot sa spun ca mi-a placut in mod deosebit, dar nici de aruncat nu e. Insa soundtrack-ul e de milioane!

    RăspundețiȘtergere