:: Sintem masochisti, pina in maduva oaselor !

Titlu: Sintem masochisti, pina in maduva oaselor !
Autor:: Odorica Ion
Articol: De mult de tot, am auzit expresia ca bolnavul insusi, isi cunoaste mai bine ca doctorul care il trateaza, boala. De ce? Bolnavul simte pe pielea lui evolutia bolii, pe cind doctorul stie din carti(daca a invatat), daca nu face experienta pe pielea bolnavului spunind ca, el nu stie nimic.
Tot asa primind foarte multe semnale, de la oameni de pe alte meleaguri, care nu inteleg boala, de care sufera poporul nostru coruptia ingaduita, sau asuprirea noastra de catre tigani, numai noi stim din interiorul tarii, cum se poate asa ceva.
Cind e vorba de faradelegile facute de tigani, se vorbeste cu voce joasa, sa nu-i deranjam si sa afle ca sint descoperiti(sanchi, putin le pasa nu-i doare nici in c..). Umblam pe linga ei ca, pe linga sfintele moaste. Pentru noi bestialitatea lor e sacra.
Si azi am vazut la tv, cum mascatii tipau si trinteau pe jos infractorii. Atita cheltuiala pentru statul roman si implicit din banii nostrii ai tutror, pentru o recuperare de citeva mii, zeci de mii sau chiar citeva milioane.
Nu vreau sa intelegeti ca tin cu infractorii, dar ma gindesc mereu de cite ori vad, aceste scene de forta cu tipete, de ce ingrozesc chiar fiind la tine in pat, ma gindesc cum ar fi daca acesti mascati, si-ar face datoria fata de hotii tarii. Ar fi mai mica cheltuiala cu mascatii si suma recuperata inmiita. Daca ne gindim ca in cei 2o de ani de la revolutie, cum se spun e de catre specialistii in ale finantelor, s-au furat de la 11oo miliarde de euro in sus, va dati seama cum am fi trait noi, cu acesti bani, ce tara infloritoare am fi avut?Basca ce au furat hotii, tiganii si alte categorii care nu muncesc sau, nu au unde muncii.Romania, ar fi fost raiul pe pamint.
Ar fi un vis, chiar daca banda aceasta de lichele de la conducerea tarii, ar fi dati jos si confiscate averile de peste tot, in lume unde le au.
Dar macar sa stopam se poate? Nu, nu se poate ! De ce? Ca nu vrem noi poporul. Sintem masochisti si gata ! Asta nu inteleg, cei din alte tari. Asa sintem noi neintelesi de nimeni!Sintem originali si originalitatea ne doare pina in, strafundurile fiintei noastre umane ! Dar ne mentinem statutul de masochisti cu orice pret, chiar cu pretul vietii ! Sic ! Sic ! Sic !
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Un comentariu: