Rujul meu vorbește despre mine


Sunt o împătimită utlizatoare a rujului. Pentru că îmi place să adaug culoare buzelor mele...MIE. Pentru că îmi place să îl armonizez cu fardul sau cu ținuta. Pentru că îmi dă un plus de atitudine, pentru că vorbele sunt mai articulate, pentru că ideile sunt mai savuroase atunci când ies pe buze colorate!

Încă din copilărie admir femeile care folosesc rujul. Mi se par atât de cochete și de feminine!!! În condițiile în care este folosit cu măsură si cu bun-gust, evident. Așadar, așa admirație aveam pentru ele încât mi-am spus! Așa am să fiu și eu! Și așa sunt!

Dincolo de relația de înfrumusețare dintre mine și ruj, am aflat că mai există și o tehnică de cunoaștere a persoanei după felul în care folosește rujul. Păcat că nu o putem folosi decât pentru femei...

Am citit cu mare atenție cheia descifrării personalității mele folosind tehnica RUJUL! Iar rujul meu chiar grăiește adevărat despre mine. Sunt TEMPERAMENTALĂ!

AM să adaug și pentru cele interesante informații despre cum vorbește rujul despre personalitatea noastră.

"Te-ai uitat vreodata cu atentie la rujurile tale? Ai observat ca, dupa ce-l folosesti de cateva ori, rujul incepe sa ia forma buzelor tale? Afla ca forma in care iti tocesti rujul spune multe despre personalitatea ta.

Rasfatata!
Daca rujul tau capata o forma ascutita pe ambele parti, inseamna ca buzele tale sunt mereu perfect rujate si asortate la outfit-ul pe care-l porti. Gurita ta nu poate fi numita niciodata o "moara stricata", pentru ca este o adevarata opera de arta, frumos pictata, ca de printesa, care nu se deschide decat pentru observatii, critici si nemultumiri. Esti o pretioasa, o tipa plina de ea si plina de fitze. Culorile preferate sunt rosu si roz.

Naturala!
Rujul tau e ascutit doar pe o parte. Asta inseamna ca esti o tipa optimista, naturala si plina de viata. Cand e vorba de distractie, nu stai prea mult pe ganduri, iar peste greutatile vietii treci cu zambetul pe buze. Nu-ti place sa te certi cu cei din jur, insa daca este nevoie, stii sa-ti aperi drepturile cu vehementa. Preferi rujurile de culoare deschisa, dar uneori mai folosesti si cate o culoare extravaganta.

Temperamentala!
Rujul tau e plat, drept si rotunjit doar la margini. Esti genul de tipa care nu poate trece neobservata, care isi spune intotdeauna parerea cu sinceritate si o prietena adevarata. Preferi rujul in nuante naturale si nu il aplici cu prea mare acuratete. Prietenii te plac si te admira, dar sunt si multi care te invidiaza pentru personalitatea ta.

Timida!
Fie ca il folosesti de o zi sau de o luna, rujul tau are aceeasi forma ca atunci cand l-ai cumparat. Faptul ca nu indraznesti sa-i modifici forma reflecta teama ta din viata reala, teama de parinti, de profesori sau de anumiti prieteni din gasca. Incerci sa nu deranjezi pe nimeni si sa fii tuturor pe plac. Mai mult curaj, girl! Spune-ti si tu parerea si nu te mai gandi mereu la ce spun altii depre tine".

Sursa aici
Sursa foto aici

3 comentarii: