Generatoarelor de scandal, papă rațelor

De ceva timp îmi dă târcoale prin minte subiectul paparazzi. Cred că îmi voi atrage ceva paie-n cap sau legat fără să mă doară, oare nu mă doare?, dar dacă nu ai curajul să ataci tumora va crește în sine și prin sine.
Da, să mă întreb puțin pe subiectul lor, să îmi las mintea să îmi justifice fenomenul acesta. Cea mai bună cale ar fi cea pe care i-o povesteam odată unei colege de serviciu. Ea, prin peregrinările ei pe net își ostoia setea de știri pe pagini online ale revistelor de gen.
După aceea începea să se plângă de calculator, că îi merge greu. Păi da, i-am spus, gândește-te că odată ajunsă pe pagina lor se vor întreba, poate, cine îi accesează. Vâzând „frumoasa” ta adresă IP cui îi este alocată devii automat o sursă de venit. Imaginează-ți astfel de oameni. Să îți povestesc. Ajunge știrea la papă rațe că Andreea Marin pleacă la mare pe litoralul spaniol. Ia urmărește tu aici. Unul dă semnalul. Șeful îl cheamă pă fotograf și îl trimite. Ăsta se duce. Ajunge și ce face? Din tufișuri, imaginează-ți-l pitit prin boscheți, o pândește. Imaginează-ți câte vene blochează în poziția aceea, împiedicând irigarea satisfăcătoare a creierului. Vine fătuca. Vrea să facă topless. El ce face, perversul? Țac, pac, o fotează! Ce face dup-aia? Se urcă frumușel într-un vehicul și se întoarce la șef. Șăfu ce face? Se uită! Da, se uită ș-o alege p-a mai frumoasă sau nu! Îți dai seama ce idiot, să stea să analizeze topless-ul ei. Ce face mai departe? Îi dă topless-ul lui editorul, care ce face? Se uită, le bibilește, cum să stea mai bine, unde să i-o pună pă pagină, e.t.c. Altul scrie textul inspirându-se la topless-ul ei. Doamne, vai de literatura noastră. Îl voi pomeni pă unul din dragii mei. Ca atare, vai de Cezar Petrescu, unde am ajuns cacalitate. Gata display-ul, gata textul, acum hai la nea la tipografie. Și așa nea „Supraveghează Banda” vede zilnic atâtea, de, când se duce la săraca nevăstuică nu-i prea mai vine. E sătul. De la nea supraveghează banda trec prin mâinile atâtor băietani care i le duc de ici până colo. Și așa ..., tot așa, și mai departe ... Hei, frate, vin' să-mi spui că iești papă rațe dar să nu te superi dacă mă uit mai frumos și vorbesc mai amabil cu nenea care ne mătură strada în fiecare dimineață. Să nu te superi dacă strâmb nasul când te zăresc în cale.
Da, am pornit de la o colegă căreia îi insuflam ideea că unii bolnavi de asemenea boală nu s-ar sfii să-i încarce în computer script-uri și alte de-alea de-alea să mai spioneze un potențial venit și mi-am lăsat fluxul gândirii liber să genereze ce-o simți el acolo.
Vai de capul papă rațelor. Nu voi înceta să mă întreb de ce, cu atâta lipsă de respect, nu acordă statutul de vedetă mamelor lor, da? Păi sigur, un asemenea „căutător” al adevărului să nu recunoască adevărata sursa de scandal care este mama lui, da? Sursă de scandal mămicacă fără de ea n-ar fi fost el sau ea, bolnavii psihic, care să facă sămânța lui să germineze atâta scandal printre noi. Puneți-le pe mamele voastre topless, măi! Generatoare de scandal mai de scandal decât mamele voastre nu există. Vreau s-o văd topless pă mama ălora care dețin asemenea gunoaie, revistele de topless.
Vai de voi papă rațelor. Altă sursă de venit decât topless-ul ei nu ați găsit? De ce? Mamele voastre nu v-au putut face mai mult decât atât?

Un comentariu:

  1. Asta e o caracteristica proprie poporului roman. Sa se bage in viata altuia, sa stie si cand merge la toaleta. Parerea mea e ca nu cei care practica meseria sunt de vina...ci cei care consuma asemenea stiri.

    Daca cerere nu ar fi, oferta nu si-ar avea sens...

    RăspundețiȘtergere