:: Din dragoste la fotografie... ?

Titlu: Din dragoste la fotografie... ?
Autor:: George Gradinaru
Articol: Zice Mirciulica al nostru aici:

"Negocierile cu televiziunile nu s-au concretizat, iar singura propunere pe care o are este un curs de fotografie la Universitatea Dalles din Bucureşti. „Nu ştiu dacă mă întorc la TV - cine poate şti ce e mîine? În general vorbind, la cum arată divertismentul acum, m-aş lăsa greu convins. N-am spus că nu m-au mulţumit, ci doar că intenţiile mele nu s-au suprapus cu ale lor. Cea mai recentă propunere a venit din partea profesorului Francisc Vaida pentru un curs de fotografie - mai degrabă de poezie a fotografiei sau ce transmite o fotografie dincolo de imagine - la Universitatea Dalles. Încă nu am dat un răspuns clar, dar m-a onorat propunerea dînsului", declara el pentru EVZ."

Si uite asa, poate o sa ne marim "arsenalul" de "profesionisti in domeniu"
Azi maine o sa predea Esca cursuri de literatura, Capatos cursuri de sex si nu stiu ce pitipoanca de la sport o sa fie antreoare la Steaua.Oricum profii sunt someri, chirurgii ajung medici legisti,etc.
Io sper ca omu` sa revina cu picioarele pe pamint si sa se apuce de ce stie el mai bine sa faca.Om de televiziune nene.Pe sticla vreau eu sa-l vad, nu sa predea gornacilor teoria mesajului de subt poza.Ma refer la sticla di la plasma bre..nu la aia de Singe De Taur.
Cred ca se gasesc altii mult mai nimeriti pentru jobul asta.
Mie personal mi se pare mai mult o strategie financiara de atragere a banului public decit un interes deosebit acordat studentului.

restul aici: http://pozaruamator.blogspot.com/2010/02/din-dragoste-la-fotografie.html
--
Visitor Ip: 82.77.41.201

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu