La mulţi ani 100RO

Proiectul 100RO a împlinit o lună. Şi ce scump e. Ca un bebeluş. Bebeluşul lui Feri şi al internetului. În această lună acest blog a crescut foarte mult, mai mult decât multe alte blogurri(aproape 50.000 de vizualizări într-o lună este ceva). Pentru această creştere magnifică meritul este al tuturor. Mai ales al lui Feri cel ce a reunit aceste minţi luminate în ale clickăitului pe taste şi a împărtăşirii de idei şi de experienţă. Am avut ocazia să citesc articole interesante, experienţele de viaţă ale unor persoane magnifice, să văd o ceartă constructivă, să primesc o admonestare pentru numele meu şi să cunosc nişte oameni magnifici. Sper ca această comunitate să crească şi mai mult ca la anu să fim 1000RO şi să avem 50.000 de vizualizări pe zi(bine asta cu 50.000 unici e cam vis, dar speranţa moare ultima) Încă o dată La Mulţi Ani fraţi Bloggeri.

Şi-altă dată, si-altă dată....

10 comentarii:

  1. :) Va multumesc mult,sa nu uitati ca nu e doar bebelusul meu,e al tuturor.
    Intr-adevar,si eu am avut ocazia sa cunosc persoane deosebite,ocazie pe care daca nu ar fi fost 100 Ro n-as fi avut-o.Si cred ca vom mai avea de cunoscut si alte persoane,inca am facut doar un mic pas cu acest proiect,mai am foarte multe idei,dar nu am suficient timp sa le pun in practica.Mi se oare incredibil,dar acest blog m-a facut mai bun,ma ajuta sa gandesc pozitiv,pentru ca am de-a face cu persoane calde,si care de asemenea gandesc pozitiv.
    Paranoid,din pacate nu am avut chiar 50000 de vizitatori in ultima luna,dar au fost citite paginile blogului de 50000 de ori.
    Eu pot sa spun,ca pentru prima luna,este o performanta care ar face invidios orice blogger mai rautacios.:)Oricum,am mai mentionat,sper ca la prima aniversare,sa ne adunam sa sarbatorim "live".Pana atunci ne vom cunoaste mai bine,si ne vom selecta mai multi bloggeri activi.:)
    Bafta tuturor,sunt pe blog,dar lucrez la ceva,vedeti aici la ce(voi face posibila afisarea datelor despre autor in momentul in care dai click pe numele lui de la "Articole autori") :

    http://100ro.blogspot.com/search/label/adniana

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Feri..si La multi ani 100ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca sunt un pic cam nou in colectiv, dar imi permit sa spun si eu un la multi ani si sa reusim impreuna sa scoatem ceva bun din blogul acesta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nou, bătrân. E ziua tuturor. La mulţi ani Rappa_ru'

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari Feri pentru initiativa,felicitari bloggerilor care ajuta la bunul mers al blogului.
    LA MULTI ANI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. la multi ani,100 ro !sa cresti in spontaneitate,originalitate,calitate ,inventivitate. si sa ramii mereu tinar,ca acum!
    esti o experienta uimitoare pt. mine,chiar daca nu am timpul necesar sa-ti aloc.dar ma straduiesc...:))
    hugs and kisses!

    RăspundețiȘtergere