Decizie....

In primul rand trebuie sa marturisesc ca ma simt penibil sa postez articolul asta, dar din pacate nu stiu ce sa fac, cu oricine am vorbit parerile sunt imaprtite...:( si toate aceste pareri ale celor apropiati nu fac decat sa ma bage si mai tare in ceata!
Nu ma asteptam sa ajung intr-o astfel de situatie si mai ales sa nu pot lua o decizie...:(

Orice parerea ar conta...

Deci m-am indragostit!!!!......dar nu oricum si nu de oricine. Ci de doi baieti!
Daaaaa, dupa o perioada destul de lunga in care am stat singura acum m-am indragostit. Era prea minunat sa ma indragostesc de un singur baiat, asa ca m-am indragostit de doi. Ambii stiu ca sunt indragostita de ei. Si ei sunt de mine. Adica niciunul nu se da in laturi si asta face ca hotararea mea sa fie si mai grea!

Sa va povestesc despre primul. E ok din toate punctele de vedere. Sunt foarte deschisa cu el. Ma port natural in preajma lui. Nu am nicio retinere si mai ales pot comunica orice cu el, e o presoana foarte deschisa! Ne e bine impreuna! Eu i-am recunoscut ca sunt indragostita de el, pe alocuri si el a facut asta sau poate eu am inteles asta????!!! Cert este ca el imi spune ca merit ceva mai bun decat el, ca nu vrea sa suferim...motive de copil mic, din puntul meu de vedere!


Acum, urmeaza al doilea. Are un avantaj sa zicem - e din Piatra-Neamt, adica e orasul lui natal. In rest nu stiu ce sa zic. Nu comunicam foarte mult. E foarte incapatanat. Nu-l vad deschis. Si cel mai nasol imi este ca eu sunt destul de retinuta cu el chiar si la o discutie logica si care nu necesita anumite pareri sau reguli. Nu-l vad deschis, mi se pare ca e destul de egoist. Dar ciudat, imi e drag. Cum imi este drag, nu stiu!?!!!Ma cauta cand isi aminteste el de mine. Si nu mi da atentia de care am nevoie. Dar el vrea o relatie serioasa cu mine si mi-a recunoscut pe fata ca ii sunt draga:D si ma vrea!


Nu stiu...!!!!

Daca e sa aleg cu inima l-as alege pe primul. Pentru ca in momentele in care ne vedem eu sunt fericita si mai ales sunt eu insami.

Daca e sa aleg cu mintea l-as alege pe al doilea pentru ca vrea o relatie serioasa si ca poate nu-l cunosc eu destul...

Am vorbit cu ei.Cand ajung la Bucuresti trebuie sa iau o hotarare pentru ca eu nu sunt conceputa pentru o astfel de relatie. Trebuie sa renunt la unul. Niciodata nu am inselat pe cineva. Niciodata nu mi-a palcut sa joc la doua capete, si nu as vrea sa fac asta acum...pentru ca niciunul nu merita asta!

Inclin sa cred ca poate desi va fi scurta perioada, l-as alege pe primul pentru ca imi este bine cu el. Pe de alta parte vreau relatie serioasa deoarece sunt genul care ma implic, ma atasez de un om si nu pot sa fiu nepasatoare!!!!

Ma simt aiurea. Nu stiu ce sa fac.
Poate ca e mai bine sa renunt la amandoi!
E asta o solutie????


Scz daca am stricat atmosfera de sarbatoare de pe blog!:(

11 comentarii:

  1. Am trecut si eu prin asa ceva,as fi vrut sa iau o parte din unul si o parte din celalalt,dar,atunci cand apare cel care ti-e sortit,crede-ma nu-ti mai pui semne de intrebare stii pur si simplu ca "he's the one"..trust me!!!nu va fi cazul sa-ti spuna altcineva pe care sa-l alegi...vei simti tu asta.Pupicei si ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu Tasha, alegerea e facuta deja, acu totul e o chestiune de timp :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Monica,ai in fata o intersectie ale caror indicatoar nu se vad din cauza cetii....De cat timp ii cunosti pe baieti?Si cat timp ai petrecut cu fiecare?S-ar putea ca cel care nu este deschis,sa "se deschida" daca simte ca are incredere in tine,si daca petreci mai mult timp cu el.Parerea mea este sa incerci sa te intalnesti cu el cat mai des,daca se poate sa petreceti in fiecare zi timp impreuna,astfel dupa ce va veti plictisi de "actorie" si retineri,isi va da drumul si el,si tu.Iar daca vezi ca nici asa nu merge...stii ce ai de facut.
    Sunt curios ce iasa...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si apoi mai este ceva,daca pe vremea mea ajungeai la pat dupa casatorie,fetele se maritau fete mari, azi deja e mai multa libertate,cred ca este un lucru bun totusi pentru ca este un vector important .La pat sa stii ca se impac sotii cand se cearta,imi amintesc cand ne-am casatorit aveam o mobila combinata in camera,era cu patul lat,dar totusi nu cat un dormitor,cand eram certati,sotul meu incerca sa-si arunce din greseala,vorba vine,o mana sau un picior spre mine...daca nu protestam,impacarea era ca si rezolvata.Mai apoi cand ne-am ajuns si noi la bani mai multi si am schimbat totul in casa,am cumoarat un Ludovic in dormitor,hmm!!si sotul meu povestea la chefuri cu parere de rau prietenilor nostri"ce buna era canapeaua din tinerete,ce repede ma impacam cu nevasta-mea"...asa ca pina sa te hotarasti definitiv, vezi cum faci,nu uita de sfatul meu...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc tare mult de sfaturi tutror!

    @Tasha - habar nu am daca vreo unul dintre ei e cel care trebuie sau nu. iar cu privire la ultimul tau comentariu inca nu s-a ajuns acolo si nici nu se va ajunge acolo in conditiile in care eu nu stiu pe care il vreau...desi am inteles comentariul tau.

    @blogurim - cum alegerea e facuta? daca imi era usor nu va mai ceream sfatul???? la cestia cu timpul ai dreptate.

    @100 Ro - Feri ii cunosc pe baieti cam din acelasi timp. Am petrecut mai mult timp cu primul, mult mai mult timp. Cu al doilea nu am petrecut foarte mult timp. Daca e sa iau timpul pe care l am petrecut cu fiecare in parte, primul are mult mai mult timp in spate decat al doilea!

    Sunt in ceata!

    RăspundețiȘtergere
  6. dacă ai iubi cu adevărat nu ai fi în ceață! nu-l iubești pe nici unul, te joci de-a amorul. dă cu zarul, deși ți-aș spune să-l alegi pe cel cu viitor financiar stabil. în cupluri toate belele pleacă de la bani.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ramai asa indragostita vreo doua-trei saptamani si nu raspunde la nici un apel. Apoi vezi care te-a cautat de mai multe ori. Sa nu alergi dupa caruta care nu te-asteapta. N-o sa te astepte niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sau: daca e vreunul cu simtul umorului mai ridicat, poate ca viata ta afectiva va fi mai colorata.... Daca il alegi pe cel mai aratos sau cu portofelul mai gros va fi foarte greu sa scoti coltii altor femei din ceafa lui...

    RăspundețiȘtergere
  9. @selena - nu am zis ca iubesc. Nu iubesc pe absolut nimeni din aceste doua persoane. La faza cu banii nu m-am gandit, dar daca e sa ma gandesc bine, eu dupa 2 ani m-am despartit de cineva si motivul nu a fost banul...deci????
    Nu ma joc de-a amorul, daca m-as juca fii sigura ca nu m-ar interesa ce decizie as lua.

    @Dan - mmmmmm, faza cu cautatul. au perioade cand ambii o fac si perioade cand niciunul nu o face. simtul umorului cred ca primul...al doilea e destul de teapan, sa zic asa....


    Decizia e deja luata. Semne clare care m-au facut sa renunt fara nicio chestie la ambii. Nu vreau sa sufar eu ca de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Monica daca alergi dupa doi iepuri sa zice ca nu prinzi niciunul,uite ca s-a adeverit si la tine,mda! poate e mai bine....-fost sa fie,asa zic eu...va veni si cel ales,atunci n-o sa ne mai ceri sfatul, vei stii cu singuranta ca e el....tine minte ce-ti spun!

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am alergat dupa doi iepuri niciodata....
    si cel ales....o sa fie...exact cand trebuie...nu ma incita cand trebuie sa aleg pe unul din doi.

    ma simt bine cu hotararea pe care am luat-o!!!

    RăspundețiȘtergere