Noaptea generalilor


Frauda electorala in favoarea lui Basescu, si mai ales a clanurilor sale de familie, de partid, de stat, de afaceri necurate, de gangsteri si tot restul, este absolut certa si se va desfasura pe mai multe paliere. In primul rand, este ignoranta populatiei. Multi romani nu stiu ca exista si alti candidati, si se cred inca pe vremea lui Ceausecu. Il vor vota pe Basescu, care se va comporta cu ei ca si Ceausescu. Multi au aflat ca fara Basescu nu vor primi pensia. Il vor vota si-l vor primi pe dracul. Altii, vrajiti de referendumul inutil si imoral, al carui cost l-as recupera de pe Basescu, belindu-l de viu, daca ar mai avea doar pielea de pe el, fiind in rest, insolvabil, vor vota cu Basescu, pentru ca scapa tara de parlamentari, adica de democratie. Ne este destul un tatuc care sa ne conduca. Dar cei mai multi, vor vota pentru bani, functii, avantaje si promisiuni. Deja, aseara a inceput circul. Un sef de sectie de votare a fost acuzat ca a oferit bani pentru voturi portocalii. Se da, pentru un vot, chiar si 200 de RON. Sunt multi bani negri, care investiti astfel, vor aduce si mai multi bani negri. Marturisesc ca sunt constient ca ciumetii imi pot lua casa cu asalt, acum, in miez de noapte, dar tot scriu ce am de scris. Daca dementul va avea al doilea mandat, va fi declansata teroarea. Asadar, oamenii primesc un bilet de vot gata stampilat, si la iesirea de la urne, dau biletul nestampilat. Vor circula, toate vehiculele portocalii cu turisti electorali, ca si in vara, cand a fost aleasa, prin turism, EBA, in parlamentul european.
Vor fi scandaluri, incaierari, si poate chiar si moarte de om. Fara frauda, banditii care ne-au pagubit pe toti, nu ar avea sansa sa scape de pedeapsa pentru faradelegile comise.

***
Fiti siguri ca nimeni nu va fi pedepsit pentru turismul electoral. Dimpotriva, Basescu ii va decora, premia, si avansa la gradul de generali cu una, doua, trei, partu stele. Cei cu patru clase vor fi generali cu patru stele. Daca ciuma portocalie va reusi sa fure la urne, in Romania va incepe Noaptea Generalilor.

Un comentariu: