DIN PRIETENIE

Doua prietene, trei prietene, mai multe prietene

Poate se vazusera prima data la o cafea la o prietena comuna, sau poate la un gratar, niciuna nu-si mai amintea exact, oricum, nnu era vb de o chestie extraordinara in care s-au considerat a fi pe aceeasi unda, ci pur si simplu, asa cum se intampla la partiurile de cupluri, barbatii stateau deoparte si comentau de-ale lor, fie fotbal, fie il desfiintau pe un cunoscut comun care nu era de fata si care avea un character mai salb.

Si ele de…ce sa faca, vb generalitati, si din una alta o barfa mica, o tigara, si uite asa din placere sau din obligatie au inceput sa faca gratarele si iesiri…si tot asa au inceput sa cunoasca tot mai multe una din viata celeilalte sa cunoasca reciproc ‘gastile’ in care se invart, si ghici ce….tot asa isi face loc invidia , rautatea si sublima barfa ce are rolul de a ne scoate din monotonie si a fi la curent cu lumea mondena, ba de ce nu sa ne exersam talentul oratoric si imaginatia.

Si uite asa din doua prietene, la cafea vine si a treia care fie joaca rolul de impartiala in care nu am sa cred niciodata fie are o abilitate extraordinara de a disimula in functie de unde se baea cafeaua in ziua respectiva, fie are rolul de mesager pe dublu sens .

Ei…ce mai distractie…ca dealtfel totul ar fi perfect doar daca nu cumva cineva ar izbucni pana la urma.Si ghici ce:tradatorul devine brusc victima, tipa cat mai tare ca doar asa crde ca poate avea dreptate, improsca cu insulte, doamna ‘de rasa’ devine cea care isi bate sexul cu palma in plina strada si striga cat de rai sunt oamenii.Nu-I asa ca e distractiv?Nu ar fi viata monotona fara astfel de chestii?

A, da era sa uit:unde mai pui ca desi cucoanele sunt cele cu galceava totul se raspandeste ca un virus si catre masculi. Si uite asa de la un gratar ajungi la o serie de gratare unde se face o psihanaliza profunda (de obicei ‘leaderul’ grupului este autorul) in care ti-se descopera multe defecte, de la zgarcenie, la gusturile pt lucruri ieftine sau lipsa de prieteni,ca de, doar in ultimele luni ai dat atentie mai mult doamnei cu veleitati ‘de rasa’.

Ca sa nu mai vb de prietenele care au atata grija de viata ta si ti-ar oferi atata sptijin pana acolo incat cu prima ocazie (ca doar iti stiu bucuriile si necazurile) ti-ar face o surpriza incat ti-ar distruge familia.Ce misto! Divertisment pe gratis, mondenitati si doar stiti voba aceea cu lupul moralist, ca cica “ prietenia inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate, ci cand gresesc” ca sa-I poti infunda si barfi mai cu spor!

Oricum daca nu treci prin astea in viata este ca si cum esti singur, ca si cum n-ai vazut nimic din lumea asta, sau traiesti in minciuna, pt ca unde sunt mai multi apar mereu discrepante si bla bla bla…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu