Socialismul


“SOCIALISMUL este viitorul”

autor: FrontPress 17.01.2013
comunistRecentele proteste sociale din statele capitaliste indică o îndreptare a opiniei publice spre ideologiile de stânga, socialismul devenind o alternativă tot mai agreată, consideră liderul Partidului Comunist din Federaţia Rusă, Gennady Zyuganov. “Sunt convins că în 2013 acest lucru va deveni clar pentru toată lumea”, a scris acesta săptămâna trecută pe pagina de internet a formaţiunii.
În articol, un fel de evaluare a activităţii partidului pentru anul care a trecut, liderul comunist nu uită să atace actuala putere din Rusia, considerată “distructivă”.
Zyuganov mai crede că singura cale pentru “reînvierea Rusiei” este naţionalizarea şi reîntoarcerea la proprietatea colectivă în sectorul economic, bancar şi cel financiar, ca pe vremea Uniunii Sovietice.
“Priviţi ce se întâmplă în Europa, America şi Asia. Veţi vedea că multe regiuni, până nu de mult considerate bastioane ale capitalismului, se îndreaptă acum spre stânga, spre valorile statului social, care sunt în contradicţie cu corporaţiile transnaţionale şi speculanţii financiari”, susţine politicianul rus.
Acesta a mai anunţat că la congresul partidului, programat pentru luna februarie, “va fi lansată o nouă etapă în lupta pentru justiţie socială”. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu