Nationalisti romani



Acțiune a Naționaliștilor Autonomi în sprijinul copiilor sârbi din Kosovo. O nouă întâlnire camaraderească între naționaliștii români și sârbi

În zilele de 24 și 25 noiembrie 2012, la Novi Sad a avut loc o nouă întâlnire camaraderească între o delegație a Naționaliștilor Autonomi și naționaliștii sârbi din localitate. Este continuarea unei bune și necesare colaborări începută în anii trecuți. Au avut loc discuții referitoare la situația socială și politică din cele două țări, situația mișcărilor naționaliste, încercări de soluționare a problemelor cu care ne confruntăm ca activiști naționaliști, stabilirea unor noi acțiuni comune.
Naționaliștii Autonomi au răspuns prezent! la apelul prietenilor noștri de la sud de Dunăre de a contribui la campania de ajutorare a copiilor sârbi din Kosovo ocupat. Grație și sponsorului nostru discret am reușit să ne prezentăm cu un pachet substanțial constând în alimente (conserve, lapte praf, dulciuri). Alimentele vor ajunge înainte de Crăciun în Kosovo, acolo unde intenționează să ajungă în această iarnă și o nouă delegație a naționaliștilor autonomi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu