Malonga Parfait


Congolezul Malonga Parfait CONDAMNAT pentru trafic de droguri

autor: FrontPress 06.12.2012
Fostul realizator al emisiunii de televiziune “Fotbal la Maxx”, Malonga Parfait Sorin, în vârstă de 33 de ani, din Bucureşti, a fost condamnat de Tribunalul Argeş la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri, decizia nefiind însă definitivă. Tânărul a fost eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi, unde era încarcerat din data de 30 octombrie.  
Congolezul fusese prins în flagrant de către poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate şi de către procurorii DIICOT Piteşti când vindea stupefiante unui ofiţer sub acoperire. Ulterior, procurorii şi poliţiştii au mai găsit în maşina acestuia 30 grame de canabis şi un minicântar electronic folosit la cântărirea dozelor.
În timpul comiterii faptei, Malonga Parfait lucra ca inspector la Direcţia de Utilităţi Publice aflată în subordinea Primăriei Capitalei.
A mai fost implicat într-un scandal în urmă cu peste 10 ani, fapt ce i-a adus o oarecare notorietate. În 2001, când prezenta emisiunea “Fotbal la Maxx” la postul Pro Tv, congolezul a fost pălmuit şi înjurat de europarlamentarul Geroge Becali, chiar la intrarea în tribuna oficială a stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, înaintea partidei dintre Dinamo şi Steaua. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu