:: Guvernele vin si pleaca, dar rusinea de indiferenta si neglijenta ramine !

Titlu: Guvernele vin si pleaca, dar rusinea de indiferenta si neglijenta ramine !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Foto:ultimul model de Ferrari, model invechit deja, pentru "chiururile uzate prea devreme",ale pitipoancelor !

Va mai aduceti aminte cind, in anii 198o la Europa Libera se infiera (pe buna dreptate) ca printisorul, odrasla cuplului Pingelica si Codoi, a pierdut la un cazinou din Las Vegas la poker herghelia de cai pur singe, de la Mangalia?

Acest lucru, care ne-a indignat pe toti, un intreg popor care suferea de foame ca sa platim datoriile tarii, numai 11 miliarde de dolari, acum pare o bagatela fata de ce s-a furat si se fura.
Iar ma enervez caci, am mai scris ca datoria a fost facuta la americani si mai ales la nemti, pentru a cumpara utilaje pentru ind.petrolului depasite din punct de vedere tehnic, dinaintea celui de-al 2-lea razb.mindial, tinute la vaselina.Prostii de romani s-au indatorat la max.,dar istoria sec repeta. Pe Ceusesti i-a costat capul.) Cind ne in vatam minte? Acum sintem in haznaua cu rahat de tot pina peste cap. Nu mai iesim nici la pastele cailor.
Atunci era unul, un pui de lele care daduse de lumea buna, a pariorilor si acum este vorba de o armata de capuse care au supt si sug singele acestui popor oropsit.
Atunci era vorba de un capriciu, acum e vorba de vile, conturi in tari straine, paradisuri fiscale fara taxe si impozite, de masini de lux rupte si reinoite(din banii de la mincarea de la gura noastra), in gropile din drumurile de tara ale tarii, de posete si imbracaminte de firma, apart., vile, masini, pentru pitipoance un fel de wc public pentru toti, cei cu bani si fara scrupule.
Cum vedeti, in ce lumina roz se vede aveasta diferenta?
Credeam dupa revolutie ca, nu mai avem parte de favorizati au soartei, cocotati in fruntea tarii. Atunci era o familie, acum sint cca 2oo.ooo de favorizati ai soartei care ne calaresc si ne dau bice, fara mila. Ne-au inglodat in datorii pe noi, pe urmasii nostrii, pe urmasii urmasilor nostri, acum si pururea(l-am parafrazat), cum spunea Delavrancea in piesa "Apus de soare". Zic de-a pururea caci, nu cred ca mai iesim vreodata din rahatul acesta, daca acum se zice ca sintem cu 5o de ani in urma occidentului, in urmatorii ani distanta v-a fi din ce in ce mai mare, din cauza betonului agatat de gitul poporului nostru mult prea rabdator, care reprezinta datoria uriasa, cu dobinzile in crestere si totul pe seama traiului nostru, a mincarii de la gura noastra, a urmasilor nostrii, a sanatatii fizice si mentale a unui intreg popor.
Si noi ne bucuram ca prostii, cind vedem la tv. pitipoancele, amantele care trec de la, un criminal financiar la altul si aflam pe unde s-au plimbat pe glob, ce si-au mai cumparat cu citi milionari s-au mai culcat si in prostia noastra sintem fericiti si ne dorim in secret ca si fetele noastre, sa ajunga la fel ca zeitele sexului si ale bogatiilor. Familiile lor, privesc cu religiozitate la tv.cit de bine le-au ajuns odraslele si noi poporul muritor de foame, sintem extaziati si dorim un viitor bazat pe sex pentru fecioarele noastre.E singura solutie sa o duca mai bine, pentru o perioada scurta caci, apoi imbatrinesc.
Odata ce imbatrinesc ajung ca in tarile musulmane, se vind de la unul la altul pina le scade pretul de tot si ajung in strada cersetoare, muritoare de foamne.
Nici noi nu sintem departe, ce credeti ca se va intimpla cu reginele sexului peste 2o-25 de ani ?Vor fi consumate, pline de toate bolile lumesti daca vor mai trai.
Asa ne construim viitorul natiei. La mai mare!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru apreciere.
    Dar cu riscul de a plictisii cititorii, vreau sa arat adevarata fata a tarii si a conducatorilor.
    Odorica

    RăspundețiȘtergere