:: Frumusetea feminina 2

Titlu: Frumusetea feminina 2
Autor:: http://black-angel-costel.blogspot.com/2010/03/frumusetea-femeii-2.html
Articol: Iar dacă femeia simte că nici push-up-ul nu e de ajuns..recurge la alte secrete(măruntaie)cum ar fi:
Extension ... ce sânt aceste extensions?? să vă lămuresc.... sânt un fel de două feluri...de bucăţi de păr de diferite animale(moarte) cum ar fi..capre,vaci,cai,câini etc..Cu noile tehnologii se fac din polesterol,silicon si alte substanţe..

Dacă nici cu extension nu i se pare de ajuns....mai adaugă..un rând de unghii
Îşi mai pune şi un rând de unghii artificiale.. ceva de tipul 15/20 de cm de unghie..... ce se cumpără în magazinele specializate..(alea de hidraulice)
Acestea se aplică cu ajutorul niturilor,şuruburi parker, autofiletante(fischer) sau se lipesc cu super glue,aracet,bostic.... se pot lipi chiar si prin sudură..
După care se trece ca vopsirea acestor unghii cum urmează :
Pentru alegerea culorii.. se duce la vopsitoria de maşini, se cumpără cât mai multe cutii de vopsele(căt mai diferite să fie..pentru a avea de unde alege),se vopseşte fiecare unghie in parte..fiecare cu câte o culoare(pentru a vedea care e culoarea potrivită)
După alegerea culorii.. se trece la vopsirea proprie.. cum urmează ....
se dă prima mână de bidinea (de preferat cu culoarea albă)
a doua mână vine făcută cu pistolul de vopsit pentru aplicarea culorii alese!
a treia mână sa dă cu pensula... pentru finisaj final

Ar fi bine.. să vă alegeţi culori deschise.. In cazul în care ..vă vopsiţi unghiile cu negru sau mov...careva poate crede că va-ţi prins unghiile in uşa blindată, sau mai rău .. că va-ţi dat cu ciocanul peste unghii încercând să spargeţi nuci gândacii de bucătărie
De multe ori iţi vine să o întrebi

Auzi .. da ce poţi tu să faci cu unghiile alea??
Cum ce!? tot ....pot face orice!..pot să fac mâncare,pot să spăl farfuriile...
Da .. faci mâncare.. doar să tai zarzavaturile..cu unghiile alea... si să mesteci in oală..in loc de polonic... Că de spălat farfurii.. nu te pot imagina....
Cum faci să înfurci farfuria cu unghiile alea.......lasă nu mai zice.. Doar să te folosească careva ..ca jukebox...să schimbi discurile.......sau sa le foloseşti ca mătură , îţi îfăşori unghiile cu o bucată de cârpă şi ştergi praful de sub pat!

Şi totuşi.. femeia ştie ca nu ajunge..atunci mai adaugă ceva. Genele artificiale...nişte bucăţi de mătură(acele paie de plastic) de 5 cm ,ce sunt de obicei de culoare albastră sau roşii(chiar şi culorile curcubeului)..
Acestea se lipesc cu ajutorul siliconului,după care se vopsesc cu mascara(cel mai simplu e sa folositi ruloul de pereţi).... chiar dacă se întâmplă câte o dată să rămână lipite genele de sus cu cele de jos (din pricina faptului că mascara e un fel de substanţă care se lipeşte),fiind nevoie de un maistru mecanic pentru a le dezlipi
Sigur .. că femeia cu asemenea ..evantaie e de o frumuseţe rară ..te topeşti după ea!....
--
Visitor Ip: 151.54.21.180

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu