Vechi amintiri

Astazi mi-am adus aminte de copilaria mea si a fost haios. Am ras cu lacrimi atunci cand am gasit melodiile cantate de mine pe cand aveam 10-11 ani si ma urcam pe scena cu o timidate si un trac rar intalnite. Ma inroseam ca un rac si uitam versurile melodiilor. Dupa orice eveniment la care cantam, sfarsitul se stia foarte bine, erau glumele pe seama mea: Alina iar ai uitat si ai improvizat. Norocul tau ca nu stim decat noi versurile!" :)) M-am gandit sa le postez si pe blog. Auditie placuta!
P.S. Cristian Lisandru, melodiile sunt in secial pentru tine caci n-am avut ocazia la momentul potrivit sa ma "afirm" in fata ta! :)





6 comentarii:

  1. hai ma...ca tu cantai bine si frumos:)


    eu nu reuseam sa spun doua versuri ca imi dadeau lacrimile de emotii:)) si acolo se termina totul:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Monica! La fel eram si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tare grozave melodiile! Ai renuntat sa canti? De ce?! Sa stii ca-mi placi!

    Sa ai o saptamana asa cum ti-o doresti!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  4. @L'Automne - Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat :) Am renuntat sa cant pe scena acum aproape 5 ani datorita unei triste intamplari. Dar ma gandesc sa reiau. Am mai cantat in liceu, pe la spectacole organizate de liceu, cu prietenii la serate folk dar cam atat. Promit sa revin cu ceva nou in viitorul apropiat. Pana atunci, iti multumesc foarte mult pentru aprecieri. Te imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce surpriză frumoasă, frumoasă de tot. Aşa este, nu am avut timp să cântăm! Felicitări, Alina, mi-au plăcut piesele, ai o voce foarte frumoasă! Să nu te laşi de cântat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiam eu ca o sa-ti placa surpriza si ca o sa te mai inveseleasca putin:) Cantatul il am in sange n-o sa pot nici daca vreau ;)) pupici Geaninei si tie!

    RăspundețiȘtergere