:: Stop prostitutiei financiare !

Titlu: Stop prostitutiei financiare !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Cei care sint pedepsiti de Dumnezeu , nu au nici o recunostinta fata de semenii lor, sint de o rautate si o cruzime iesita din comun.
Mila celorlalti , ii fac sa se creada superiori, ba mai mult se cred buricul pamintului si dau dispozitii de stapini, ai celor normali.Am avut in familie si am cunoascut astfel de persoane. Dar eerau la locul lor, caci regimul comunist ii tinea mai la fereala, sa nu ne facem de ris ca popor cu ei.Acuma handicapul este o virtute.
Acum aceste gunoaie, si-au luat-o in cap. Totul li se cuvine. Locuintele construite de noi, statutul de mai egali, decit egalii. Banii de la buget acordati lor, imputinindu-ne banii nostrii, la care avem dreptul. Alaturi de tigani aceste lipitori care sug, de la bugetul statului din banii nostrii ai tuturor, trebuie sa fie treziti la realitate.Caci noi le-am platit locuinta, chiar daca au luat-o dupa revolutie, cu pretul a 2 pachete de tigari, noi le platim pensia, chiar daca nu au muncit deloc. Dar asta se datoreaza faptului ca sintem in dulgenti si milosi, ei musca mina care le-a intins mincarea.Vreau sa se inteleaga ce am spus si nu distorsionat. Tinerii nostrii destepti, frumosi si capabili nu sint primiti sa munceasca.Acesti nerecunoscatori au existenta asigurata ca doar au treaba maninca si fac caca. Tinerii capabili fara carte de munca ,vor ajunge la batrinete la mila statului ca jegurile incapabile cu o pensie sociala. Cind ne trezim?
Am spus ca nu toti, sint si oameni cu bun simt, dar sint si nemernici care nu vor sa inteleaga ca, atitudinea celor din jur e de mila, ca si asa sint batuti de Dumnezeu. Atitudinea tiganilor e de ris fata de ei, dar vor sa le dea impresia ca ii stimeaza. Acesti imbecili, ca sa fie pe placul tiganilor, isi insusesc vocabularul de centura. Vreau sa spun ca nu isi merita statutul, cu locuinta muncita de altii, de pensie, ca sa aiba ce minca, cit este, caci si noi care am muncit nu avem mai mult. Care e la urma urmei, diferenta intre pensia minima de 35o lei la cel care nu a muncit deloc si pensia celui care a muncit 25 de ani si are 4oo de lei? Iar acum se mareste si cea minim a si ajunge cel care nu a muncit deloc, cu pensie mai mare decit cel care a muncit. De aceea nu sint bani, pe linga politicienii, care fura sint si aceste capuse, tiganii, handicapatii si cei care nu au muncit deloc si care sug tot cea mai ramas de la conducatorii tarii. De unde bani de salarii si pensii, cei care sint in drept sa li se recunoasca muca. Acum e mai avantajos sa fii handicapat si sa arati cu aroganta, ca e dreptul tau la tot, sa fii tigan, ai dreptul sa faci orice numai sa nu muncesti, sau sa nu fii muncit niciodata, caci trebuie sa ti se dea, ca trebuie sa traiesti ca doar esti cetatean al U.E.
De aceea tiganii nu merg la munca, pentru ca stiu ca la batrinete au pensia asigurata cit unul care a muncit. Cei iesiti la pensie de boala prin mita, tac caci nu vor sa involbureze apele. La insulinodependenti in stare termin ala li s-a luat dreptul de a primi o mica suma , de bani, caci nu sibn t bani, de ei nu e nevoie caci, pina la alegerile viitoare nu vor mai fii.Aceasta este societatea pe care o construim. Tara va fi din rau in mai rau.Categoriile care vor trai din munca noastra a tuturor se va mari, latii, se va labarta pina ne va cuprinde pe toti si mergem la balamuc, sa ne plateasca U.E. intretinerea din banii lor.Caci au si ei partea lor de vina, de cind am intrat in U.E.nu au facut nimic pentru noi, pentru a stopa jaful tatii nemilos.
Aceasta este dreptatea in tara noastra. La nivel mare nu avem nici o putere, dar la nivel mic, putem sa dam peste bot gunoaielor tarii, caci si aceste lichele ca si tiganii, isi iau nasul la purtare. Daca nu credeti va aduc dovezi.
Situatia asta o numesc eu prostitutie financiara facuta de conducatorii tarii numai pentru voturi pentru a ramine la volanul de aur al tarii, pentru ei cornul abundentei.
Capul sus pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu