:: Pot sa mor linistita !

Titlu: Pot sa mor linistita !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Acum, cu adevarat pot sa mor linistita! Mi s-a luat o piatra de pe inima. Ieri cind am vazut la tv. ca americanii ne aproba sa punem scut antiracheta, dar nu impotriva rusilor, ursul hraparet dintotdeauna de la est, m-am linistit de tot. Ce daca se zice ca o sa platin 3-4 miliarde(de la amariti), nu conteaza. Poate sa fie si 4o, 4oo, noi sa fim sub umbrela.Nu va gintiti ca noi slabiti de foame in pat, fara purterea de a ne deplasa, chiar printre gratiile ferestrelor, tisti, ne venea o racheta nucleara, direct in cap. Ce faceam noi? Eram sortiti pieirii. Asta faceam, caci de foame si frig se moare mai artistic, cocirjati de stomac sau impietriti de ger ca cei descopetiti la Pompei, victimele vulcanului de la anul 79.

Dar, asa cu o bombardea nucleara in cap, nu se mai vede nimic artistic, nu nu exista marturii.
Cu putin inainte de aceasta stire, s-a spus ca zapada e periculoasa, contine nitrati, nitriti, plumb si joaca nevinovata a copiilor, cu un bulgare de zapada e cancer curat. Cine e de vina? Comunistii, care au poluat apele subterane, ale terenului de sub Bucuresti, si apoi evaporarea, transformarea vaporilor, in ploi si fulgi frumosi de zapada.
Aceasta anomalie va trece peste l2o de ani, o nimica toata.Copii pot sa ramina tot mici, sa se joace si ei peste 12io de ani, cu bulgari de zapada.
Nu mai e de trai, caci si un neputincios care vede pe geam ca, ninge iese si el la geam si aduna de pe pervazul geamului, putina zapada pentru a simtii in mina puful rece, care se topeste dupa prima atingere.
(Ne-a dat conducerea tarii cu ce sa ne ocupam mintea,sa fure linistiti).
Dar acum nimic din toate astea, ce daca zapada e cancer curat.Important ca avem scut antiracheta, caci in pat mai ales dormim, cu capul descoperit.
Ce or sa mai toate la tv. moderatoarele, melite adevarate, ce mai mitraliere. Parca le auid si compatimesc barbatii lor, sau prietenii lor, care cred ca sint imuni, la tirada verbala.Daca eu schimb programul, dar ei saracii de fac?
Dar toate sint nimicuri, bine ca sintem sub umbrela.
Acum pot sa mor linistita, mi-am indeplinit obiectivul de a vedea, ca urmasii mei sint protejati.Asta era cel mai important pentru noi ca popor, nu foamea, nu frigul, ce tineri? sa multumeasca conducerii tarii ca-i lasa sa traiasca. Batrinii, mai bine s-ar duce in neant ca, au stat destul pe Pamint, sa ne mai lase in pace cu vaicarelile lor, pensie, mincare, caldura, medicamente. Ne incurca, ce mai uscheala, ca ati trait destul(de parca au trait in locul altora).V-ati facut mosilor si babelor datoria acum plecati, nisipul din clepsidra s-a scurs pentru voi.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Un comentariu: