:: Moartea cu coasa, sau ce mizerii mai debiteaza guvernul boc

Titlu: Moartea cu coasa, sau ce mizerii mai debiteaza guvernul boc
Autor:: iulia
Articol: Guvernul Boc. In sus si in jos. Peste tot, guvernul Boc.
M-am scarbit de tot de ei dupa alegeri, cand chiar daca a stiut toata lumea ca au furat si au aranjat totul astfel incat sa fie in continuare la putere, la ciolan mai pe romaneste, si nu s-a intamplat nimic. Toata lumea stie ca ne-au furat, dar de pedepsit nu i-a pedepsit nimeni. Au in continuare functii, isi baga plozii analfabeti pe langa ei, la putere, si ii vedem peste tot, zi de zi. Udrea isi plimba in continare linistita posetele de mii de euro, in timp ce nenorocitii care i-au votat sau nu isi plimba facturile neplatite prin buzunare.
Multi s-au bucurat cand haita chiorului si a piticului i-a amenintat pe cei cu salariile si pensiile mari cu taieri de buget, dar acum platesc si ei. Voi ziceti ca va temeti de comunism, dar comunismul inseamna ca toata lumea primeste la fel, omul necalificat cu medicul, profesorul cu groparul. Daca un om reuseste sa isi faca studiile cu greutati si sacrificii, si ajunge la un moment dat la un salar care sa ii ofere o viata cat de cat linistita, cel putin de la o luna la alta, vine piticul abject si spune ca are salariu nerusinat. Si i-l taie. In timp ce el si haita se plimba in continuare cu masini de zeci de mii de euro si se lafaie in bani ca si scroafa in calduri in noroiaie.
Adica un om cu studii si responsabilitati si-a castigat meritul unui salariu mai rasarit, dar e nerusinat, pentru ca salariul lui e mai mare decat al celui fara studii?
Nerusinare e sa vorbim de ''salarii nerusinate'', cand am vazut medici cu 1300 lei salar, (13 milioane vechi) si ala redus mai nou cu 100 lei. Un medic mananca mult cacat pana sa ajunga medic. 6 ani de facultate. Stiti ce inseamna sa fii student intr-un oras strain, sa platesti chirii, sa iti cumperi carti si mancare, si cate alte cheltuieli. Cati aveti habar de lucrurile astea, dintre cei care va permiteti sa vorbiti de salarii nerusinate? Si pe langa cei 6 ani, aveti voi habar de cati ani mai e nevoie ca un medic sa ajunga specialist si sa se incadreze intr-un post decent platit. Si cate sacrificii trebuie sa faca, si la ce responsabilitati trebuie sa faca fata, zi de zi?
Nu va e rusine sa vorbiti de salarii nerusinate, cand multi medici si alti oameni cu studii superioare abea de isi duc traiul de la o luna la alta. Nici macar 1000 lei pe luna nu primeste un medic incepator si va mai mirati ca sunt nevoiti sa accepte umilinta de a lua mita?

Dar oamenii se bucura cand moare capra vecinului, asa ca multi s-au bucurat de ideea asta, gandindu-se ca daca ei nu au, atunci de ce sa aiba altii? Dar piticul v-a tepuit, sarantocilor. Ca nu a avut de gand sa taie doar de la cei cu venituri mai rasarite, ci si de la parliti, si ultimul banut. La cat de pitic e, te intrebi cum poate baga atata bogatie. Poate piticul, mai ales ca nu e singur, pentru ca haita chiorului e mai flamanda decat cum veti fi voi dupa cateva luni din guvernarea astora.
Dar asa va trebuie, daca i-ati votat. Sunt sigura cu nu i-au votat suficient de multi incat sa castige ei puterea, dar totusi au fost destui care sa puna stampila pe banda asta de hoti abjecti.
Nu mi-e mila de voi, cei care veti muri de foame. Mi-e mila doar de mine, ca traiesc in tara, in care hotii traiesc linistiti, trag si ultimul strat de piele de pe cei care muncesc, si fac pe sfintii si pe marii anti-comunisti si mari luptatori anti-comunism si inca mai sunt destui care pun botu la povestile lor.

Din categoria ''ce mizerii a mai facut haita lui basescu si boc'', ultima idee e viperelor e sa taie alocatia copiilor cu parinti mai rasariti. Mai dobitocilor, copii sunt copii, indiferent de parintii lor. Adica hai sa incurajam oameni cei mai de jos sa faca copii cu duzina, pentru ca oricum fac pentru amaratele alea de alocatii. Vorbiti de comunism dar voi sunteti comunisti.

Taind de la unu de la altul, nu va inflori economia acestei tari de rahat, dobitocilor. Oamenii primesc mai putini bani asa ca vor cumpara mai putin, vor muri de foame si de boli, si dupa aia de pe cine mai trageti pielile, jegurilor? Piticule abject, du-te dracului inapoi la curul vacii si vezi-ti de lungul nasului, in loc sa te dai mare si tare in Parlament.
Bine ca ati avut acum povestea cu criza. Ii criza, asa ca gura, va scadem salariile, nu va mai dam pensii, noi sa fim sanatosi. Daca tot veni vorba de pensii, ati venit cu ideea ca ar fi bine sa creasca varsta de pensionare, avand in vedere ca in scurt timp si femeile si barbatii sa se pensioneze la 65 de ani. Dobitocilor, cine dracu mai angajeaza o femeie de 60 de ani, sa nu mai zic de una care a depasit 60 de ani? Si in ritmul asta, cine dracu mai ajunge sa implineasca varsta asta in curva asta de tara?
--
Visitor Ip: 86.126.199.114

2 comentarii: