Pensiunea Crescent *** - Predeal

Pensiunea Crescent *** - Predeal

Pentru ca ofertele bune sunt rare, si pentru ca imi place sa vorbesc din experienta, va prezint o pensiune din Predeal, la care am fost cazat. Doresc sa prezint aceasta pensiune, pentru ca mi-a facut placere sa stau acolo, pentru ca am fost tratat cu respect, mancarea a fost buna. De asemenea camera a fost curata, asternuturile impecabile, si baia de asemenea foarte curata.

Sper sa le fie de folos celor care doresc sa mearga in Predeal si doresc sa stea la o pensiune despre care sa stie ceva din experienta altora si nu din ceea ce spun proprietarii.

Pensiunea Cescent ofera cazare in 12 camere duble:
- 4 camere twin bed;
- 8 camere matrimoniale.

Cu ajutorul personalului unitatii nostre puteti organiza excursii montane, contacta un ghid turistic sau sa organizati un foc de tabara.
Va asteptam cu drag.

Facilitati cazare: fax, ATV, internet wireless, se accepta animale, parcare, room service, gratar/barbeque, restaurant, sala de conferinte

Facilitati camere: baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, telefon in camera, camera cu TV
alexandru hategan,  pensiunea crescent, pensiuni,  cazare,  predeal,  munte,  revelion 2010, ski,  schi,  partii schi predealalexandru hategan,  pensiunea crescent, pensiuni,  cazare,  predeal,  munte,  revelion 2010, ski,  schi,  partii schi predealalexandru hategan,  pensiunea crescent, pensiuni,  cazare,  predeal,  munte,  revelion 2010, ski,  schi,  partii schi predealalexandrualexandru hategan,  pensiunea crescent, pensiuni,  cazare,  predeal,  munte,  revelion 2010, ski,  schi,  partii schi predeal
Tarife perioada 1.10.2010-17.12.2010
Camera dubla matrimoniala: 90 lei/noapte
Camera dubla twin: 70 lei/noapte
Pret de inchiriere integral (intraga capacitate) 960 lei/noapte
Tarife masa: Mic dejun 10 lei/pers, Pranz 30 lei/pers, Cina 25 lei/pers.
Tarif pat suplimentar: 23 lei/noapte

Aceasta vila a fost verificata personal de catre mine impreuna cu un grup de prieteni. Este o pensiune curata, cu un personal civilizat, cu niste preturi decente, camere primitoare cu astenrunutri impecabile, bai curate in camere.

Mancarea a fost foarte buna. Nu putem sa nu mentionam faptul ca am fost tratati cu respect pe toata perioada sederii.

Pensiunea este langa drum, are parcare proprie la drum, este foarte aproape de benzinaria Petrom aflata la iesirea spre Bucuresti.

Singura problema sesizata de noi a fost aceea ca semnalul la televizor este foarte slab, si unele posturi nu au sonor.

Va doresc sedere placuta ! Daca doriti mai multe informatii despre aceasta pensiune, sau despre conditii si facilitati ma gasiti la adresa de e-mail: hategan2005@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu