:: Parerea mea despre 100 ro

Titlu: Parerea mea despre 100 ro
Autor:: http://spiritultimpului.blogspot.com
Articol: 100 Ro este singurul blog din Romania fara cititori :)) in sensul ca toti care intra sunt interesati doar sa se autopromoveze, sa scrie un articol propriu, sa puna un link spre blogul personal etc. Cine sta sa citeasca pe aici toate aberatiile? :)) E un blog fara sens si fara rost :P
Hai, numai bine!
http://www.spiritultimpului.blogspot.com


Editat de Feri:
Bun.Hai sa facem o comparatie cu blogul tau.Esti de acord?Sa vedem cum stau lucrurile in realitate,si nu doar din perspectiva ta poluata de frustrare,esecuri,si de dezamagirea rezultata din cauza faptului ca in 9 luni de cand ai blogul,ai ajuns sa ai o medie de vizitatori de 120 persoane pe zi.....wow ce performanta.Si uitati-va oameni buni,cata lume ii urmareste blogul.Incredibil!!!! 22 de persoane???Atat de mult? In doar 9 luni?Wow esti un maestru in ale bloggaritului,serios.Si ma uimeste cat de multe comentarii ai in doar 9 luni:impresionant,chiar incredibil,273 comentarii.

Recunosc,cu capul plecat,am gresit cand am creat 100 Ro.De maine il voi sterge,n-am ce face.Este un esec.Imi pare rau ca v-am dezamagit,si ne-am straduit sa facem ceva frumos, si ce n-a mai fost facut.Imi pare rau ca in 2 luni si jumatate am ajuns sa avem un trafic mediu de doar 850 vizitatori pe zi,imi pare rau ca blogul nostru este urmarit de doar 208 persoane,si imi pare rau ca nu s-a comentat mai deloc pe blog,pentru ca lumea nu citeste,si nu comenteaza,este interesata doar sa isi promoveze blogul.In 2 luni si jumatate avem doar 8475 comentarii.Este foarte putin...se vede ca lumea nu citeste,si nu comenteaza.

P.S. Sunt mandru de echipa 100 Ro,am mintit,nu voi sterge blogul,dar voi deja oricum stiti:)

Inca un P.S.

27 de comentarii:

  1. Am spus odata si ma repet din nou:
    NEGATIA ESTE MULT MAI CONSTRUCTIVA DECAT AFIRMATIA!
    E mai usor sa distrugi imaginea cuiva decat sa-i pui o coronita pe cap...

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar imi pare rau sa aud ca ai scris acest articol in potriva noasta. Aiurea.. Super aiurea..In fine.. Eu am pus mult suflet in blogul asta, chiar daca nu e citit asa cum zici tu.. dar ei au ajutat un suflet,pe mine, m-au ajutat sa ies din infern.. Si le multumesc inca o data.. Iar despre tine nu mai zic nimic ca nu am ce sa zic..

    O viata frumoasa in continuare.. sa ma chemi la nunta ta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Intradevar, asta e frustrarea vietii mele, ca am doar 120 de vizitatori pe zi :)) O sa ma sinucid :|

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun,si? Doar atat ai de spus,pe langa cele de mai sus? Eu ma asteptam sa vii cu un comentariu mai inteligent,sa imi dovedesti cele scrise,sau cel putin sa incerci sa afisezi omenia din tine...

    RăspundețiȘtergere
  5. asta nu e un blog oarecare.. este un blog cu suflet si iubit de multi.. nu vad de ce ai venit tu cu art. asta.. dar in fine..poate l-ai facut la nervi, oboseala.. pot spune ca mi-ai stricat seara..

    RăspundețiȘtergere
  6. Tasha,bine ai spus: NEGATIA ESTE MULT MAI CONSTRUCTIVA DECAT AFIRMATIA!

    RăspundețiȘtergere
  7. E o performanta ca un blog colectiv are asemenea realizari in atat de putin timp. De regula cand colaboreaza mai multe "capete", avand pareri diferite, apar divergente; in plus, apar dorinte diferite, opinii diferite, teluri diferite. Mai devreme sau mai tarziu, multe dintre aceste bloguri dispar. Cele care totusi se mentin, devin din ce in ce mai puternice pe masura ce timpul trece.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi se pare un gest unic(cel putin din ceea ce stiu eu), acela de a munci ca un sisif ca si admin, pentru a incerca sa faci un blog mare si frumos, cu multa dedicatie si suflet in paginile si postarile sale...practic, noi ca si autori, precum si voi, ca si cititori, avand oportunitatea sa scrieti ceea ce doriti, sa va promovati(by the way, unde ati mai vazut voi asa ceva?), etc, fara mare efort ar trebui sa apreciem cat se poate de mult pe creierul si sufletul care a stat la baza creatiei acestui blog care se ridica foarte bine...desi nu sunt foarte activ pe acest blog mereu, eu consider ca suntem precum o familie...imi amintesc si acum ce bine am fost primit cand am facut pe aici primii pasi, cu primele articole...

    Multumesc si felicitari Feri...multumesc si felicitari 100 Ro:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ionut, daca ai ajuns aici, inseamna ca blogul nu te lasa rece. Iti multumim ca ne-ai lasat impresia ta despre ceea ce facem noi pe aici.
    Insa trebuie sa te lamuresc cu un singur lucru care poate este valabil doar pentru mine: nu vreau sa ma promovez in niciun fel, am un trafic destul de bun si un numar de "urmaritori" destul de mare - pe blogul meu, ceea ce cred ca este valabil pentru multi dintre cei 100 de autori.
    De asemenea, nu este deloc adevarat ca nu ma intereseaza ce scriu ceilalti colegi, citesc fiecare postare a lor, iar acolo unde am o parere de spus, o spun, interactionam, facem schimb de pareri, ne mai si contrazicem, in scop constructiv, evident.

    As vrea sa iti multumesc o data in plus pentru postarea ta, pentru ca am realizat inca o data ca suntem o echipa si am facut front comun pentru a-ti demonstra contrariul celor spuse de tine, cum ca am fi individualisti.

    Feri, probabil ca nu e ok sa il ataci, desi intuiesc ca te-a suparat postarea, dat fiind ca iti consumi multa energie si timp pentru acest blog. Si-a spus parerea, e liber sa o faca. In plus, iata, a fost o buna ocazie pentru a demonstra ca suntem o echipa!

    Noapte colorata urez tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cora, un astfel de raspuns asteptam! Felicitari! Speram ca incercarea mea sa nu fie in zadar ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu sunt dracusorul care baga raca intre oameni. Am vrut doar sa fac unele verificari. Sunt promotor al cooperarii, nu al individualismului. Iar pt omul care mi-a editat postul, nu sunt blogger, cred ca azi am stat cel mai mult printre bloguri, de cand am si eu unul...Chiar nu ma intereseaza statisticile alea f mult, deci nici frustrat din cauza lor nu sunt. Nu m-a pasionat modalitatea de a face un blog mai mare, deci nu m-am documentat...

    RăspundețiȘtergere
  12. Cora, nici eu nu ma bazez pe 100Ro ca sa imi promovez blogul. Sper ca se vede ca postez destul de rar si comentez si mai rar. Dealtfel sunt si alte metode, unele mai eficiente, de a atrage vizitatori.
    Marturisesc ca nu-mi este indiferent numarul vizitatorilor de pe blogul propriu (mai ales atunci cand inervine promovarea altos site-uri prin intermediul blogului, promovare soldata cu niscaiva castiguri), dar atragerea unui numar cat mai mare de vizitatori de pe 100Ro mi se pare ceva oarecum fortat, ca un soi de monopolizare nejustificata a acestui blog.
    Ma bucura, de asemenea, ca autorii de aici lucreaza ca o echipa. ma bucura ca se posteaza enorm, atat de autori cat si de vizitatori. Asta face ca blogul sa se dezvolte si sa fie citit si comentat.
    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  13. :) Rappa'ru multumesc,eu incerc sa fac tot posibilul,cat imi permite timpul,si incerc intotdeauna sa fac ca sa fie bine pentru toata lumea

    Cora,ai dreptate,la prima impresie m-am enervat putin,dar pana la urma m-am calmat...chiar l-am invitat sa se alature 100 Ro,eu cred ca il putem ierta,nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. Ionut,nu e nimic,dar altfel nu am putut sa iti raspund in acel moment:) Cu siguranta ai vazut pe blogul tau ce te-am invitat sa te alaturi blogului 100 Ro,trebuie doar sa completezi formularul de pe pagina "Alatura-te".

    RăspundețiȘtergere
  15. Mie mi se pare ca ceea ce a realizat tu cu blogul acesta este admirabil:)...felicitari Feri:)

    RăspundețiȘtergere
  16. E o performanta, intr-adevar!

    RăspundețiȘtergere
  17. M-a pufnit rasul citind articolul...:)))) mai mult nu pot sa mai spun...:))))
    O seara frumoasa tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  18. Feri,
    Eu il apreciez ca a avut curajul sa ne spuna ce gandeste! A venit in mijlocul nostru si pac, ne-a lovit cu o parere sincera! Poate ar trebui sa ne dea de gandit ce a spus el...poate din afara asta este imaginea despre 100Ro...ca suntem o adunatura de bloggeri care vor doar sa isi promoveaza propriul blog, ca scriem de avem de scris si atat!

    Sugestie: poate ar fi ok sa stergi editarea ta din textul lui...e o critica si trebuie sa o privim in mod constructiv!!!

    Il asteptam pe Ionut printre noi!

    Ionut, nu stiu daca felicitarile tale au fost ironice sau pe bune, astept insa sa intri in randul nostru. Si sa nu iti pierzi simtul critic care face bine!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cora,daca sterg raspunsul meu la scrisele lui Ionut,inseamna ca ii dam dreptate,si mai ales in fata vizitatorilor ar arata urat,nu?Acolo sus sunt pareri pro si contra,cu mai multe,sau mai putine dovezi...

    RăspundețiȘtergere
  20. Cristina,
    Sunt convinsa ca scopul tau nu este promovarea propriului blog, asa cum e cazul multora dintre noi. Nu stiu daca am vazut pe doi trei care sa puna in postare link-ul catre propriul blog...

    RăspundețiȘtergere
  21. Feri, cred ca daca stergi raspunsul lui, demonstrezi ca poti accepta o critica, o altfel de parere, fara sa lovesti in cel care iti zice de rau...

    Bine, asta e poate perceptia mea...tu faci cum crezi!

    RăspundețiȘtergere
  22. :) Cora,am acceptat critica,prin faptul ca nu am sters postarea lui...eu asa am considerat.Am acceptat-o,si chiar am lasat-o sa fie vazuta de toata lumea.Dar am simtit nevoia sa imi spun si eu parerea,si m-iam adaptat "stilul",in functie de stilul in care a scris Ionut articolul.Daca el scria mai "diplomat",cu siguranta nici eu nu as fi fost mai prejos,si i-as fi raspuns la fel.Adica cum poti numi un blog fara cititori,daca are in jur de 800-900 vizitatori pe zi,dupa doar 2 luni si ceva de la "nastere"? Sau macar sa fi venit cu explicatiile in acest sens,de ce a considerat el ca este fara cititori? Sa ne explice,DE UNDE A TRAS ACESTE CONCLUZII?

    RăspundețiȘtergere
  23. :)
    Nu stiu daca e cum zic, dar cred ca el nu s-a referit la cititori in sensul de vizitatori, care citesc postarile noastre. Cred ca a mers dincolo de termen si de sensul lui propriu. Din cele scrise de el, am inteles ca impresia pe care o lasam este ca noi intre noi nu ne citim materialele, nu suntem atenti la ceea ce scrie fiecare dintre noi. Ci ne intereseaza doar de scrierile noastre. Venim, postam si plecam, fara sa tragem un ochi si la colegi.Probabil si-ar fi dorit sa vada ca interactionam mai mult.

    Cat despre vizitatori zilnici, comentarii, nu cred ca la asta s-a referit...Cred ca ai pecerput tu gresit critica :)

    In fine, poate sunt eu optimista, doar el poate sa confirme sau nu ceea ce spun aici...
    Dar, mai citeste o data si tu in lumina asta si ai sa vezi ca se potriveste!

    Cand a spus ca postarile sunt aberatii, acolo a lovit mai tare...Adica acolo m-a durut pe mine mai mult...Dar, daca asta e parerea lui, trebuie sa o respectam. :)

    Recunosc ca stilul tau este incisiv, poate pe masura, insa nu cred ca trebuia sa preiei din stil...tu esti altfel :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Acum am vazut si eu postarea si comentariile corespunzatoare, si ma intreb ce e rau in faptul ca unii dintre noi doresc promovarea propriului blog?
    Vreau insa sa scot in evidenta faptul ca trebuie sa ai putin curaj pentru a scrie pe acest blog 100RO, trebuie sa stii putina gramatica, sa ai ceva in capul tau, sa accepti critica, sa fii in stare sa-ti ceri scuze cind gresesti, sa iti faci autocritica daca esti in stare...
    Pentru toate astea trebuie sa fii matur, putin.:)
    Feri, mare multumita ca esti asa cum te stim, ca ai un curaj si o rabdare cu unii ca mine.:)
    Cred ca ar mai trebui spus aici si faptul ca nu ai pus nici o conditie restrictiva in spatiul tau!
    Dovada clara este faptul ca ai intre "autorii" tai cel putin o persoana de 60 de ani si o tinara de 14 ani.
    Multumesc Feri, si las' pe noi...:))

    RăspundețiȘtergere
  25. Pentru mine e mai simplu. Desi nu public, nici nu comentez, intru zilnic - la recomandarea Cristinei - si citesc articole interesante. Dealtfel, de aici ma inspir si pentru emisiune, cat si pentru blogul personal. Oamenii nu au decat sa comenteze, pozitiv sau negativ, este irelevant, cata vreme cei care formeaza aceasta familie sunt multumiti. Mergeti inainte, e placut ochiului, sincer. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai 100ro ar fi pacat sa te pierdem pt. mine ai adus ceva in plus blogger sa nu crezi ca traficu se face peste noapte un trafic de.

    10.000 Unici pe zii minim 2 ani

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna dimineata tuturor!
    Toata lumea are dreptate. Si eu am dreptate. :)
    Adevarul se va vedea in timp.
    Cam dura interventia lui Ionutz si desigur exagerata, dar cate un dus rece nu ne strica! :)

    RăspundețiȘtergere