:: Barack Obama pitit de frica crizei(n.4 aug.1961)

Titlu: Barack Obama pitit de frica crizei(n.4 aug.1961)
Autor:: Odorica Ion
Articol: Bine ca a venit si anul tigrului la chinezi. Anul tigrului de metal, este al meu. Inpreuna cu zodia pestilor la noi, sint pe cai mari. Ma miram de ce fac eu asa urit, la politicieni si tigani. Daca nici in anul acesta, nu sint tigru adevarat si sint tot oaie inseamna ca, am treit degeaba 6o de ani pe acest pamint. Mi-am meritat soarta. Acum ori niciodata. Vreau sa subrezesc, prin scris ceanuric, tronul celor care ne conduc si al minoritatilor conlocuitoare, mai ales al tiganilor, cu regi, imparati, presedinti numai nume grele si familii imperiale, de aceea am zis ca sintem lacheii lor. Trebuie sa fac si eu ceva, cit mai pot caci in alte tari ca Anglia, pe vremea Doamnei de fier sau in Japonia sint demonstratii violente numai la cresterea inflatiei de o,oo....
La noi nimic. Vedeti si pe pres.SUA, Barack Obama ce sfios este.?Ii este frica de concetateni, daca o da in bara cu criza. Si pina acum a cam dat-o in bara. Isi ia masuri de precautie, si sta pitit.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Un comentariu:

  1. Domnule Odorica,

    Ce aveti domnule cu tziganii!?
    Ne place sau nu, pe pasaportul lor scrie ca sunt cetateni ai Romaniei, adica romani. Atitudinea aceasta rasista nu va rezolva niciodata nimic.

    Este exclusiv vina noastra ca nu am reusit sa-i asimilam asa cum am facut cu toate popoarele migratoare (evident inafara celor care au fost doar in trecere:))
    Romania a fost ULTIMA TARA DIN EUROPA care a abolit sclavia. Ne-a placut sa-i tinem robi...!? ei bine, acum ei nu-si mai continua migratia decat partial si trebuie sa ne asumam si greselile comunistilor care au inchis granitele.
    Intai sa vedem barna din ochiul nostru si apoi paiul din ochiul lor!

    RăspundețiȘtergere