:: Romanii lacheii minoritatilor(tara in haos)

Titlu: Romanii lacheii minoritatilor(tara in haos)
Autor:: Odorica Ion
Articol: Tot timpul am impresia ca, nu am fost bine inteleasa ca nu mai am timp, ca din diferite motive, nu o sa pot sa mai scriu.
As vrea sa scriu un pamflet ceva, din amintirile mele vesele, sa va mai bine dispun. Dar sufletul mi-e negru, caci cu experienta vietii, imi dau seama ca lucrurile merg din rau, in mai rau.
Perioada stalinista a anilor 1945-1965, avea o logica era logica unei tari care a cistigat razboiul Rusia, sa-si impuna vointa potitica unei tari care, a pierdut razboiul Romania. Asa a fost, acesta este adevarul, Romania a terminat razboiul ca tara invinsa, cu contributia tarilor europene si a SUA.
Acum situatia este ca, nu ne-a impus nimeni situatia in care ne gasim, doar conducatorii nostrii alesi de noi.
Toata politica lor, este spolierea tarii si a fiecaruia dintre noi, cum am mai zis a amenetat tara, pe zeci de ani. Nici copii nostrii, nici viitorii pensionari, nu se vor bucura de un trai mai bun, poate mai rau.
Nu vedeti ce lupta la tv., pe mincatorii de rahat sa ne convinga, ce este in alte tari, ca asa si asa, pentru a ne prosti.
Un lucru clar, populatia tarii noastre, nu a fost pregatita pentru democratie.
Acum dupa 2o e mai rau. Democratia inseamna conducerea poporului.Dar la noi in tara infractorii, tiganii si alte categorii, abjecte, dau din coate si au pus mina pe avea tarii si implicit pe conducerea tarii. Cei mai rai, sint minoritatile, care profita din plin. De ce credeti ca e zarva asta cu autonomia?
In aceasta situatie, de saracire a populatiei pina la treapta cea mai de jos, abia atunci poporul cere o dictatura militara sau de orice fel.Aunci va fi o cotitura in politica romaneasca caci, va fi important cine vine la conducerea tarii, tot o banda de excroci sau armata sau orice alta forma militarizata.
Caci minoritatile de orice fel, au ingenunchiat poporul.Nu ii vede nimeni, la orice nivel si ultimul tigan jerpelit si el, prin fiara din el, constituie un pericol si daca merge doi pasi in urma ta.
Toti stim de frica pe nenorocitii tarii, in toate partile, care in orice parte a lumii erau, reprimati fizic fara mila. Asta a adus democratia, stapinirea celor buni, de catre cei rai. Cei rai prin firea lor, rup totul in cale caci politia, e subordonata lor.
Parca am vazut sau mi s-a parut la tv. ca s-a mai trezit putin si armata.
Nimeni nu va fi scutit de dezastru, nici magistratii, nici armata, nici omul de rind. Cind va intra tara in faliment, nu vor mai fi bani pentru nimeni, luni de zile ca in alte tari.Si infractorii cei puternici, organizati in bande vor da lovitura la moluri, noi cei cu bun simt, vom pierii prin suparari, boli, batai si crime. Asa vad viitorul acestei tari, in care domn este haosul.
Acest lucru, exemplul altor tari, care au trecut prin aceasta catastrofa, ma face ca sa nu abandonez, aceasta scriere a mea incisiva si poate periculoasa.
Ati vazut ieri la A.3 mitraliera defecta D.G.,care a sustinut ca, persoana agreata de marinari in porturi, ca o blana de bustean, lata si groasa, e bineinvitata la Academia Romana. Cit mai este pina vin si centuristele tiganci? Asta e tara.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

8 comentarii:

  1. fac diversiune.... sa si vada de copiii lor ..... ii lasam sa plece in Ungaria...

    RăspundețiȘtergere
  2. din 2004 am atras atentia..... dar unii se fac ca nu vad....

    RăspundețiȘtergere
  3. Discursul incepe calm si cat de cat corect dar sfarseste ca in spumele lui Vadim. Pacat!
    SINGURII VINOVATI SUNTEM TOT NOI, ROMANII.

    Ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. :)

    "Caci minoritatile de orice fel, au ingenunchiat poporul."
    Gresit! Nationalism prost inteles. Tot pe asta au apasat si legionarii. Ce poate decurge de aici decat rasism, sovinism si antisemitism!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Antiignorantule! :)
    Pui paie pe foc. Urat din partea ta!

    RăspundețiȘtergere
  5. toti romanii trebuie sa stie ! --- SE TRAGE DE TIMP !!! trebuiesc URGENT o treime din fiecare avere de peste 500 000 EURO luata la bugetul statului , investita in Agricultura EDUCATIE SANATATE si peste 2 ani returnate inapoi numai la cei care isi pot justifica averile !!! VOR MURI foarte multi ROMANI ... asta se si doreste !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. DAN ... nu judeca ceea ce nu cunosti,....

    RăspundețiȘtergere
  7. pe cei care fac diversiune ii lasam .... DAN nu esti atent la ce spun....

    RăspundețiȘtergere
  8. Antiignorantule,

    Te urmaresc de mai multa vreme, am intrat si pe blogul tau, dar te rog sa ma crezi ca prea le vezi pe toate in negru si supuse unei conspiratii tenebroase. Si nu cred deloc ca este asa, pentru ca interesele, chiar si de gasca ale romanilor sunt secventiale si stratificate, dincolo de faptul ca cele mai multe sunt divergente.

    Sunt de acord cu cele mai multe afirmatii ale autorului articolului. Si mai cred ca Tzutzea avea dreptate sa afirme ca suntem un popor de nauci.

    Si hai sa zicem ca ti-ai asumat rolul de ceas desteptator pentru constiinta romaneasca, tu stii bine ca nimeni nu este profet in satul sau.

    Autorul si tu bunaoara, stiti ce au patit minoritatile de la vechiul regim? Dar de la dictatura lui Antonescu, stiti? Daca vrem istorie, apoi trebuie sa fim atenti si la porcariile pe care le-au facut romanii si lor si vecinilor si asta nu mai degraba decat in istoria recenta a ultimilor 100 de ani. Sa vedem si ceea ce nu ne convine, asta pentru a echilibra nationalismul furios. Vrei sa stii ce am facut evreilor, tziganilor, ungurilor, bulgarilor, machedonilor, sasilor? Ia pe cate unul mai batran dintre ai lor si intreaba-l. O sa ai mari surprize.

    RăspundețiȘtergere