Ziua Voluntarului sărbătorită de voluntari

M-am luat cu treabă şi am uitat să vă povestesc despre evenimentul pe care l-am organizat sâmbăta treacută. Când toată lumea se gândea la Moş Nicolae, pe 5 decembrie, a avut loc petrecerea PRIME cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarului. Invitat special: voluntarul.

Evenimentul desfăşurat la Plach Friends & Coffee, a reunit peste 50 de persoane din ONG-urile bucureştene. Timp de câteva ore, au avut ocazia să se cunoască, să se împrietenească, să se felicite pentru iniţiativele avute şi chiar să pună la cale proiecte sau colaborări noi, voluntarii din asociaţii precum Mai Mult Verde, ACCEPT, Enjoy Your Future, Chance for Life, React, ELASA, I Love Bucharest, ADVICE Students, ASJC ori Asociaţia de Comunicare Ethos.



Cum a apărut ideea organizării acestui eveniment...Ei bine...m-am implicat în multe proiecte de voluntariat şi am observat că întotdeauna voluntarilor li se acordă puţină importanţă. Prin organizarea petrecerii cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarului ne-am dorit ca membrii din organizaţiile non guvernamentale din Bucureşti să se simtă apreciaţi. Am creat un eveniment în cadrul căruia voluntarii să deţină rolul principal, iar ei au fost încântaţi că au putut închina o cupă de şampanie în cinstea propriilor proiecte. De mult nu am mai văzut oameni atât de enuziasmaţi de proiectele în care sunt implicaţi...oameni pasionaţi de ceea ce fac, care ar putea da oricând o lecţie despre ceea ce înseamnă să faci ceea ce îţi place.

Şi...pentru că nu e frumos ca invitaţii să plece cu mâna goală, le-am oferit felicitări din trestie de zahăr oferite de Eco Chic Boutique, dar şi cadouri „verzi” pe care le puteti vedea în poză ce simbolizează ideea conform căreia: Prin voluntariat creşti! A fost ideea noastră, a organizatorilor, dar implementată de Andreea.

Le mulţumesc atât fetelor care m-au ajutat în organizare cât şi lui Andrei, care a filmat testimonialele vedetelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu