Videoclipul oficial THIS IS IT

In urma cu doua zile si-a facut aparitia videoclipul oficial al piesei THIS IS IT. Clipul este regizat de cineastul american Spike Lee, cel cu care Michael Jackson a realizat videoclipul „They don’t care about us”. Melodia este inscrisa pe albumul „HISTORY”.

Nu m-am putut abtine si m-am gandit ca poate doriti sa il vedeti. Sunteti fan MJ?

7 comentarii:

  1. fain. Eu am crescut pe muzica lui Michael. Intre timp am crescut, am inceput sa ascult altceva, dar are piese pe care inca le ador!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e si pentru mine Valentina! Am crescut cu muzica asta, face parte din viata mea. Am momente in care doar muzica lui o ascult, e ca o terapie pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare cine n-a ascultat Michael Jackson?
    E frumoasa piesa, dar parca nici una nu-mi incanta urechile mai mult decat "You are not alone". :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ D.S.
    Da, e superba! Mie imi mai place "Cry", "Stranger In Moscow", "Childhood", "Bad" si daca mai continui s-ar putea sa le insir pe toate. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. superb...
    il stiu de mica pentru ca aveam frati cu10-15 ani mai mari decat mine:d...si va dati seama cam ce-a trecut prin copilaria mea in materie de muziaca...cam tot ce se poate:))...
    dar sunt piese ale lui M.J pe care le ador...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate foarte rar cineva sa nu fi ascultat si sa nu ii fi placut vreo melodie de a lui MJ...parerea mea cel putin...unele piese sunt mut mai mult decat minunate:)...bafta:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cui nu i-a placut M.J...???cred ca n-a putut nimeni sa spuna asta...a fost un fenomen.

    RăspundețiȘtergere