Program de spart parole la yahoo messenger download

Program de spart parole la yahoo messenger download

http://www.ymvista.com/images/Toulpleacadelacal_102DD/password.jpgIn sfarsit,dupa ce multi programatori si genii s-au chinuit sa sparga parolele conturilor Yahoo messenger,eu am gasit o metoda foarte simpla,insa foarte sigura.Pare incredibil,dar este adevarat.Iata cum se sparge o parola de messenger:
In primul rand trebuie sa stii Id-ul de messenger al carui parola vrei sa o spargi.Daca stii id-ul,deja esti pe calea cea buna.
In primul rand pleci la cel mai apropiat magazin alimentar,si cumperi un borcan de mazare verde,si un marker(carioca permanenta).Da,ai citit bine,un borcan de mazare verde,si un marker.Dupa ce ai ajuns acasa,desfaci borcanul,golesti mazarea verde din el,si rupi etichetele,ca borcanul sa fie curat.
De exemplu tu vrei sa spargi parola pentru id-ul de messenger ghita_69 .Bun,scrii pe borcan "Parola de messenger ghita_69" .Ai grija,sa fie scris corect,pentru ca altfel s-ar putea sa spargi o alta parola.
Astepti 1 minut ca scrisul sa fie uscat,dupa care cauti un scaun(pentru eficienta maxima).
Duci scaunul afara,pe beton.Foarte mare atentie la scaun,sa fie stabil,pentru ca va trebui sa te urci pe el,si nu vrem sa iti spargi capul in loc de parola.
Parola se poate sparge doar intre orele 06-15 si 17-22.Intre orele 15-17 si 22-06 nu este recomandat sa spargi parola,intrucat poti avea reclamatii din partea vecinilor.
Te urci pe scaun,cu borcanul in mana.Ridici mana,si ii dai drumul borcanului.Iar dupa nici o secunda,ai si spart parola pentru id-ul de messenger "ghita_69".
Daca vrei sa mai spargi inca o parola,procesul va trebui repetat.Daca spargi prea multe parole,risti ca scaunul sa se uzeze,deci atentie la echilibru.
Bafta tuturor,si sa ma instiintati printr-un comentariu daca intr-adevar a functionat si la voi aceasta tehnica deosebita.

P.S. Conturile Yahoo,Google,MSN,etc. sunt unele din cele mai securizate conturi de pe planeta,asadar nu mai pierdeti timpul. ;)

7 comentarii:

  1. nu sunt bolnavă la cap să spionez viețile private ale altora. pentru asta sunt procurori, pentru a se delecta motivat prin borcane. nu, pe bune, credeam că vorbești serios și m-ar fi durut să îmi schimb părerea despre tine. :) bună, bună ...

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Foarte tare asta! M-am tot intrebat ce-i cu scaunele alea in fata blocului, acum, in sfarsit, am gasit raspunsul. Mersi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmmmmmmoooaaahahahahahaha... !!!!!

    Da bugetul tarii stii cum se sparge? :))))
    Cred ca atunci cand intra prea multe maini in borcanul cu miere... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. arata bine idea dar eu vreu unu adevarat!!cool!!e mijto tehnica asta

    RăspundețiȘtergere
  5. Arunca un ochi aici, interesant tutorial si chiar merge, testat de mine.
    http://originalii.forumer.ro/tutoriale-in-romana-f26/parola-messenger-t1408.htm

    RăspundețiȘtergere