Poate sunt paranoic dar poate nu...

Verificati aici , aici , aici si aici daca sunt sau nu sunt paranoic!

4 comentarii:

  1. cred ca tu sugerezi ca esti blogger-ul plecat in lume(n.n. bloguri) sa caute prostia omeneasca...lauda de sine nu miroase-a bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga zad. Nu o caut. Mintea omeneasca este limitata prin definitie. Prostia sare in ochi si iti spun acest lucru vb la general.

    Nu e cazul la postul tau pentru ca evident doresti cu tot dinadinsul sa dovedesti ca ai avut dreptate. Exista o probabilitate sa ai dreptate, dar de-aici pana la adevar este cale lunga. Era o prezumtie, neprobata si nici chiar aceste articole ale tale nu dovedesc ca Anonimul chiar era pedofil. Stii cum e: hotul cu un pacat, pagubasul cu o mie de pacate.
    Lasa-l, iarta-l, uita-l, nimanui nu-i mai pasa. A zis ca iese din peisaj. Proabil ca a facut-o.

    Partea proasta e ca suntem prosti cu totii dar asezati pe diferite niveluri de prostie. E usor de sesizat prostia de la nivelurile de dedesubt dar mai greu cea de la nivelurile de deasupra pentru ca e mai bine mascata.:) Nu ma consider mai destept decat nici unul dintre bloggeri. Stiu bine ca inteligenta se intinde pe trei dimensiuni: abstracta, sociala si practica. Nimeni nu are dezvoltate toate aceste dimensiuni la fel, ci fiecare are mai mult dintr-una. Acolo unde mie mi se pare ca-s mai destept, cu siguranta altul are un plus fata de mine in alta parte.
    Si uite cum arata prostia la general:
    timp de cateva mii de ani oamenii au trait cu impresia ca pamantul este plat si i-au taxat de prosti pe cei care aveau alte idei. Apoi au zis ca este rotund, apoi ba nu, ca are forma de mar si mai nou ca stai sa vezi ca se apropie putin de forma de para. Ca sa ajunga la concluzia aceasta a trebuit ca omul sa iasa in spatiu. Astazi toate paradigmele din urma sunt depasite.

    Nu este un atac. Este un dialog pe care incerc sa-l deschid cu tine pentru ca ti-am vizitat blogul si m-a impresionat. Esti creativ, ai vigoare intelectuala si mi-ar placea sa vad cum iti desfasori energia in alta parte, asa cum ai facut pana la incidentul cu Anonimul.
    Acum ti-am vazut si postul cu clipul. Chiar esti bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iarta-ma pentru polologhie! Dar lucrurile bine explicate scad tensiunile. Succes!

    RăspundețiȘtergere