MESAJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Va rog frumos...sa se ia atitudine cumva...blogul este plin de animozitati...Situatia e tensionata, cred ca vom pierde destui autori daca se continua in maniera asta.

Draga ANONIMULE te-am inteles pana la un punct...dar pe bune, nimeni nu te pune sa citesti ce nu-ti convine sau ce nu este la nivelul tau de profesionalism sau limba romana. Te rog frumos, fara a ma intelege gresit, lasa-ne in pace, iti multumim pentru pareri dar deja noi pe blog ne certam...gata!!!
Eram o mica "familie" care incepuse frumos si entuziasmati si acum atmosfera e de groaza!!!

Decat sa tot corectezi mereu pe cineva si de acolo sa se nasca certuri sau discutii mai bine citeste-i pe cei care consideri ca merita. Blogul are autori de toate varstele si dupa cum ai vazut articolele sunt din toate domeniile si dupa toate varstele...Te rog, iti respect parerile, pe alocuri esti indreptatit...dar atmosfera e apasatoare pe blog!!!

Nu vrem sa facem din blogul asta o companie in care sa fim manageri si sa ne batem ca orbii...vrem sa fim prieteni si sa ne ajutam intre noi...atat!!! E treaba noastra cat tine sau nu proiectul asta....

Nu am nimic cu tine, iti apreciez curajul dar curajul tau ne face rau unora dintre noi. Pe mine ma poti critica, dar deja pe alti colegi ii detranjeaza...intelege asta si lasa-i in pace, pentru ca altfel ii vom pierde si pe ei...si eu nu vreau asta!!!

Multumesc!!!

10 comentarii:

  1. Corect,incepand de azi nu vreau sa mai fie asa tensiuni pe blog,asa ca o perioada pana se linistesc spiritele,nu se accepta comentarii de la anonimi!

    RăspundețiȘtergere
  2. O să se întoarcă. O să folosească alt nume. Treaba lui. Răul e făcut deja, din păcate. Accept critica până la nivelul unde se spune că postam la "mishto". Eu sunt absolut sigur că toţi, dar absoulut punem suflet în ce scriem. Că dacă nu scriem toţi academic, asta e. Dar punem suflet. Nu cred că se trezeşte vreunul dimineaţa să pună articolele la "mishto".

    RăspundețiȘtergere
  3. :) hai ca sunteti draguti, cine stie ce pensionar cu creierii razna e. am putea sa ne si certam, polemica este sanatoasa, ne impinge mai departe. pe mine ma amuza pentru ca am scris ploverul intentionat alaturi de when in rome act like romans, trebuie sa ne adaptam limbajul situatiei prezentate. din experienta am constatat ca nimic nu il scoate din minti mai mult pe dereglat decat faptul ca il ignori. daca vrea sa ma jigneasca nu are decat, nu imi pasa. daca am nevoie de sfat academic il cer de la un academician reputat nu de la o zdreanță anonima. sa nu fie vadim tudor =)) el se ia de toata lumea. vrea sa fie bagat in seama si el si a prins teren slab. dar tu scoate-l Feri daca vrei, mai putina enervare. daca o deranjeaza si pe monica, dan i-a oferit spatiu de emisie ... :) boring acest personaj

    RăspundețiȘtergere
  4. selena pe mine nu ma deranjeaza...ma enerveaza ca e situatia tensionata...intre noi....si parca nu mai suntem acei buni copii care muream de nerabdare sa ne descoperim intre noi...

    pe mine ma poate critica la nesfarsit pt k eu stiu cat pot si cat stiu....am nivelul meu....prea putin ma intereseaza ce zice cineva....apreciez ca ma critica...dar vreau sa fie fondate criticile ...atat........

    RăspundețiȘtergere
  5. in pare rau ca am creat tensiuni dar mi-am spus doar parerea personala despre un nimeni si nu trebuia ca toti sa creeze articole despre anonim, nu acesta era scopul meu ci acela de a-l face sa-si desconspire identitatea! De ce? Pentru ca mi-a vorbit mie de curaj cand el singur se ascunde dupa o masca anonima putand spune orice fara sa fie tras la raspundere. Eu voi sterge toate postarile despre el sper sa faceti si voi la fel!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu fac la fel....de ce? sa-l sterg...l-am pus ca sa ne impacam intre noi si sa fim iar bucurosi...cu tine nu are nimeni nimic, stai linistit...nici macar nu am stiut ca tu ai facut ceva in directia asta...oricare ar fi fost din noi astia 100Ro..anonimul trebuia sa aiba limite...adica acceptam totul pana la un punct...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce punct am depasit Monica?
    Ce limite sunt impuse si unde anume?

    Zad, nu tie ti-am vorbit de curaj, nici nu mi-as permite. :)
    Curajul, in opinia ta, este sa-ti publici numarul de telefon, adresa si, eventual, numarul de la incaltaminte.
    In opinia mea, in acel context, era ATITUDINEA.
    Tu nu ai inteles, poate pentru ca mai important este numarul de telefon decat o replica inteligenta, insa Petronela a inteles.

    Ai dreptate, sunt culpabil, in cazul tau.
    Trebuia sa nici nu intru in dialog cu tine.
    De ce?
    Pentru ca la tine calitatea inseamna bani.

    Drosophila Selena, iti cauti prieteni, insa daca nu-i vei pupa non stop in dorsala, ii vei pierde.
    De ce?
    Pentru ca tu nu stii ce-nseamna respectul de sine, iar in momentul in care tu nu ai respect pentru tine, esti buna doar de a pupa parti dorsale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu acestea fiind zise, ma retrag!
    MULTA BAFTA celor inteligenti, pentru ca duc in spate megablogul; celor de la capatul opus: TACEREA E DE AUR!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa ce te-ai agitat atat... vi si ne spui ca "TACEREA E DE AUR!" :))))))

    RăspundețiȘtergere