Mesaj pentru Mos Craciun


Se spune ca inainte de Craciun trebuie sa fim mai curati,mai eliberati de orice resentimente,pentru a intra in anul nou cu bucurie si credinta de mai bine.
Care sunt expectatiile mele inainte de Craciun?ce vreau eu sa-mi aduca mosul?...greu de spus...nu vreau ceva concret,ceva materializat in obiecte ci poate ceva legat de sufletelul meu...si ma intreb oare mosul poate sa faca si astfel de minuni?
Ii promit ca voi fi mai spasita,mai smerita decat pina acum...mi-am facut curat in toate ungherele sufletului meu,sa nu ramina nici macar un firicel de indoiala,nu-mi folosea la nimic oricum,ba mai mult imi macina sufletul...
Mi-am primenit sufletul cu parfum de speranta,un parfum de dor...ce miros are dorul,ma veti intreba? hmm!!! sunt sigura ca-l recunoasteti de la distanta,dar fiecare dintre noi il percepem diferit,sinusurile noastre tresar doar la mirosul care  ne incita...al meu este in alerta cand  simte parfumul codrilor de brad,al cozonacilor proaspeti scosi din cuptor, ei,lista ar putea continua...cam asa si cu parfumul dorului...
Si pentru ca tot vorbeam de dor...mi-e dor si mie de o poveste spusa in taina,numai de mine si el stiuta...
Asa ca mosule,daca nu-ti cer mult,si daca tot esti bun cu toti,fa un pustiu de bine  si  incadreaza-ma si pe mine in GPS ul tau...si vezi cum faci,nu ma dezamagi,ca tocmai am iesit dintr-o dezamagire...un vaduv,un divortat,un om singur ca si mine dar cu ganduri bune poate tot mai gasesti in drumul tau.
Aaaaa...ti se pare ca suna ca un anunt pe un site de dating.???....Aha,cam ai dreptate..pai cum sa fac..???!!!.sa ramin in continuare cu dorul si sa renunt la poveste?...ok!alina-mi atunci dorul si renunt la poveste.Fie cum vrei...neah!sa nu spui ca-s nazuroasa,ca tocmai promiteam ca voi fi smerita.
Daca crezi ca e prea complicat pentru tine...da si tu un S MS.. lasa-mi un offline...ca deh!umbli prin atatea case  bogate,gasesti o oportunitate,sa nu-mi fac prea multe iluzii,ca deja cutiuta mea cu iluzii se deformeaza,devine neincapatoare....ai mila rogu-te!...daca o pierd si pe ea ce ma fac?

11 comentarii:

  1. Dragut,nedragut...are si un sambure de adevar.
    Multumesc fetelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tasha,
    E mai bine sa-i scrii. :) Sau un SMS. Sa nu-i soptesti la ureche, ca s-ar putea sa-i dai unele idei! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha...uite ca mi-ai mai dat o idee,la mine functioneaza invers!sunt o tipa" atipica",asta e clar!:)))
    Poate il intalnesc prin Viena...ma apropiu usor de urechea lui,si cine stie?i-o fi placand parfumul "Magie noire",mai trebuie oare sa-i soptesc..nu-i suficient?parfurmurile din gama Lancome dau gata orice barbat!:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dane...Ei,da..te pricepi,are iz de mosc...hehehe!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Rappa_ru' as vrea sa faca minuni...dar,glumele mele nu fac priza la mos...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai stii...stii vorba aia..."incearca incontinuu, incearca incontinuu, daca nu esti cel dintai incearca sa fii primul"...mai stii de unde sare iepurele, pardon Mosu' cu sacu'?;))...o sera frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hehehehe...hai, ca m-ai facut sa rad!parol o noapte linistita sa ai!

    RăspundețiȘtergere