Ganduri de duminica


A inceput sa fulguiasca la Viena,foarte discret insa,exact ca si fulgii care se plimba in voie pe fundalul rosu al blogului meu,nu cred ca vor ajunge sa lase pina spre seara un strat de zapada...dar iti lasa sentimentul ca e iarna cu  adevarat.
Aseara am avut o seara pe cinste si la propriu si la figurat...de ce spun asta?pentru ca intorcandu-ne din Prater,cu burtile pline de carnat,si sarmale n-am putut sa nu bem un digestiv spre  a ne usura situatia,desi ne-am straduit si cu un Actimel ,care n-a dat roade defel...
Asa,cu cum se spune ca la bautura de deschid limbile,am zis vorba ardeleanului"amu-i momentul..."hai Zoita sa facem putina germana,"am ras insa de ne-am prapadit,hehehe...limba mea numai pe germana n-o dadea,pfai ,sa fie,ca nu-i chiar usoara,ba dimpotriva chiar grea mi se pare...pai noi  vorba unnui personaj caragialesc,interpretat cu atata har de Marin Moraru:"monsieur scriem,monsiuer zicem.."neeeahh!!ca aici nu-i la fel...una scriem si alta zicem...o sa mai dureze la mine pina ma deprind cu cititul ,iar cu dezlegatul limbii,hmmm!! cam prapastioasa...noroc cu fetele ca ma corecteaza la tot pasul si asta imi convine de minune,chiar daca ele se mai amuza pe seama mea...ma risc,ca altfel n-o sa invat niciodata!
Cand spun fete,ma refer si la profesoara Iasminei cu care m-am impritenit,Uli, e o femeie deosebita,n-ai cum sa n-o indragesti ,are un zambet atat de cald ca te cucereste din prima.Am facut un pact cu ea,vine la mine in vara,si vorbim romaneste iar in perioada asta cat eu voi sta aici,invat  si cu ajutorul ei nemteste.
I-am povestit  prin interpret,evident cat de frumoasa este Transilvania,a ramas impresionata si vrea cu orice pret la vara sa-mi  fie musafir.
Azi spre dupa-masa o sa mai facem o plimbare  prin centrul Vienei,daca evident nu intervine nimic care sa ne strice planul,astfel incat voi reveni cu imagini .
Sa aveti parte de o duminica implinitoare !

12 comentarii:

  1. Ehee...frumos o fi:)...distractie placuta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Rappa_ru' este!!!! ma simt excelent.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Monica ,cred..e asa frumos acum de sarbatori...

    RăspundețiȘtergere
  4. Rappa,pari a fi un baiat de isprava.Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce fotografie caldă și minunată, aduci un pic cu profesoara mea de franceză din liceu, aceeași bunătate, dulceață de eu, care nu sunt pupăcioasă, pe ea aș pupăci-o de dragă ce e. Să ne mai scrii de Viena. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Selena,pe mine de ce nu m-ai pupaci?hmmm!!! uite eu iti trimit pupicei vienezi,si promit sa scriu cat de des pot.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim la fel Tasha. O duminica placuta si tie ( in continuare )

    RăspundețiȘtergere
  8. :) ea e constanțeancă, nu ardeleancă, dar dacă ai același caracter de păpușă dulce, e și minionă, un râset cristalin de nu am mai auzit la altcineva, o inimă de aur și o mutriță șugubeață când zâmbește aș tăbărâ pe tine. :) glumesc cu tăbărâtul. sigur că te-aș pupăci :), cred :) să nu zică lumea altceva. :) mulțumesc pentru pupicei. ți-i trimit și pe-ai mei. să fii iubită! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate ca sunt asa,cum o descrii pe pe profesoara ta,ma stiu multi de pe sticla, am fost la un reality show,in urma cu doi ani la Kanal D,si scuzandu-mi-se lipsa de modestie am fost cea mai votata concurenta din casa KANAL D,publicul m-a iubit,si azi ma mai intalnesc pe strada cu persoane care ma opresc si ma saluta intrebandu-ma ce mai fac.. :)
    Sa fii iubita si tu si sa iubesti pe masura....este atat de frumos!

    RăspundețiȘtergere