Gotti Pizza Targu Mures

http://matinalradioromania.files.wordpress.com/2009/04/pizza.jpgTrebuie sa recunoasteti ca va place Pizza si voua.Eu inca nu am auzit om caruia sa nu ii placa.Oricat de pretentios sa fii,oricat de selectiv sa fii in privinta mancarurilor,o pizza fierbinte,abia scoasa din cuptorul cu lemne nu o poti refuza.Mai ales daca iti da pe langa,si un ketchup delicios.

Tocmai mi-am terminat ultima felie din pizza pe care am comandat-o de vreo doua sau trei ore.Si va spun ca a fost delicioasa,ca intotdeauna.Imi place de Gotti Pizza,de foarte multa vreme comand pizza de la ei.De obiciei comand Quatro Carni,sau Mexicana,cu ketchup picant.Nu as putea trai fara pizza :D
Fostul iubit a proprietarei pizzeriei,Horica, imi este o cunostinta buna.Am vopsit mai multe masini,care erau al lui Horica,si daca bine imi aduc aminte i-am vopsit si masina Luciei(proprietara pizzeriei).Daca tot scriem reviewuri,va recomand sa gustati din produsele preparate la Gotti Pizza,daca sunteti din Targu-Mures,sau chiar daca sunteti in trecere prin orasul nostru. :)

Adresa: Aleea Carpati nr. 29A
Telefon fix: 0265 212 820
Telefon mobil: 0749 205 408


11 comentarii:

  1. Uite ca auzi acum:D...am eu o problema cu pizza...nu ma intreba de ce...pur si simnplu nu o suport:D...ce mare e poza aia:))...o seara frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rappa_ru' vei intra in istorie cu declaratia asta:)) Nu iti place nici un sortiment de pizza?

    RăspundețiȘtergere
  3. :), măi, ce aveți cu mine? :) de dimineață să îmi vină să mușc din monitor? arată delicios! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. wow, ce bine arata...e bine de stiut unde o gasesc ;)) cand trec prin mures...si trec des.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm April,treci prin mures?Cu ce ocazii treci de obiciei?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea mai buna pizza pe care am mancat-o si inca o mananc este de la Gotti Pizza. Am renuntat la alte companii. Cel mai des comand de la Pizza Tranzit din obisnuinta si din cauza orarului putin prelungit 23.30, dar la Gotti e mult mai buna daca te hotarasti sa faci comanda pana la ora 22 parca ?!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu o mai laudati atat nici pizza si nici pe proprietareasa ca altadata va zic mai multe poate chiar al lucrat pe acolo

    RăspundețiȘtergere
  8. Gotii tot timpul imita pe alti, dar nici din greseala nu i a ajuns, ma refer la calitatea pizzei, altii au mult mai bune nu dau nume sa nu ziceti ca sunt rau cu voi dar...incercati alta

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim draga,eu am mancat sute de pizza de la Gotti, si sunt foarte multumit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu comand doar de la Pizza Sorpatika, e cea mai buna pizza din oras la ora actuala :) Am testat-o e buna si deocamdata raman sa comand de la ei.

    RăspundețiȘtergere