Bomba sexy. Despre parfum… (II)

Aşadar a venit timpul să continui una din postările mele anterioare - vezi aici – fix în limitele descrise de autoarea micului tratat de seducţie. Să vedem ce scrie ea. Astăzi despre parfum...

Îşi face intrarea în stil mare. Îşi pune seducătoare picior peste picior, se ghemuieşte, se întinde sau se cocoaţă pe divane, canapea ori scaune de bar. Dar ceea ce te subjugă la ea este parfumul. Bomba sexy nu-şi alege parfumul la întîmplare. A citit celebrul vers al poetului francez, Paul Valery: “Nu există viitor pentru femeia care nu foloseşte parfumul potrivit“, şi l-a luat în serios. Bomba sexy ştie ce parfumuri i se potrivesc. Le-a încercat pe toate şi ştie care dintre ele îi pune mai bine în evidenţă trupul şi personalitatea. S-ar putea să-i placă Chanel no.5, latura sa romantică, provenienţa, seducţia, aura sa franceză, dar dacă intră în contradicţie cu propria-i esenţă, atunci caută mai departe.
Cu puţine excepţii, bomba sexy preferă esenţe clasice, chiar demodate, şi nu foloseşte niciodată un parfum ieftin, banal, vulgar sau strident. Pe scurt, nimic de proastă calitate şi nimic care s-o eclipseze.
Cu cît e mai sumar îmbrăcată, cu atît e mai parfumată. De fapt, parfumurile preferate pot fi caracterizate prin aceleaşi cuvinte ca şi bombele sexy: irezistibile, seducătoare, voluptoase, împlinite.

My Sin de la Lanvin. Eliberează strălucirea interzisă, ameţitoare din Cutia Pandorei şi îţi dai seama ce înseamnă My Sin. Este probabil cel mai uluitor miros creat vreodată. My Sin deschide poarta spre subconştient: este o explozie de inocenţă şi senzualitate. (…) Este mirosul lui Venus, parfumul absolut al zeiţei.
La început stîrneşte simţurile, lăsînd loc apoi unei dorinţe subtile. Parfum încărcat de emoţii, My Sin străluceşte în toată camera şi mocneşte de intimitate. Mai apare uneori, pe undeva, cîte o sticluţă veche, dar acest parfum minunat, vibrant şi provocator nu mai există astăzi. Cum de a dispărut este un mister. A trăit intens şi s-a stins prea repede. Utilizatoare celebră a acestui parfum: Jayne Mansfield (vezi foto).

Revin...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu