Bomba sexy - mic tratat de seducţie

Autoarea Laren Stover (probabil e pseudonim) ne oferă în introducere cîteva repere despre Bomba sexy: "Această creatură simbolică este strălucitoare, dar vulnerabilă în aceeaşi măsură, încearcă să ofere plăcere şi nu e niciodată profitoare. Respectă regulile de conduită în societate şi chiar dacă are o slujbă care-i exploatează aspectul, nu e niciodată vulgară, promiscuă sau vampă. Bomba sexy are demnitate, chiar dacă a avut o copilărie nefericită. Ea îţi arată că nu ai nevoie de privilegii pentru a triumfa, a fi optimistă sau frumoasă.
Bomba sexy este o femeie care a învăţat să profite de propria-i vulnerabilitate, o femeie care îşi recunoaşte fragilitatea, dar n-o lasă să-i eclipseze aura de strălucire."

Acestea fiind coordonatele autoarei urmează o serie de capitole punctuale despre Bomba sexy (nume generic) şi tot felul de asocieri cu persoane reale foarte cunoscute (actriţe) care dau consistenţă, culoare, contur subiectului.
Mă opresc, deocamdată, aici... Revin cu subietul cînd îmi va permite timpul...

Un comentariu:

  1. Chiar te rog sa revii. Recunosc ca e genul de carte pe care n-as citi-o, dar sunt pareri care le contrazic cumva pe ale mele. De fapt nici nu cred ca am o parere despre "bomba sexy". Exista asa ceva? Credeam ca e o chestiune de gust care nu prea tine de tipare.

    RăspundețiȘtergere