Ziua mea nu e chiar ziua mea!

Intr-adevar, ziua mea - pentru ca m-am nascut de 8 martie! - nu e chiar ziua mea, ci a tuturor femeilor si mamelor...si eu printre ele. Toata lumea primeste flori, felicitari, pupici..si eu pe acolo, dar la gramada. :)

Stiu ca inca de cand eram mica, la gradinita, 8 martie era pentru mine ziua in care serveam pe toate doamnele care intrau in sala de grupa cu bomboane de ciocolata, pentru ca asa ma punea d-na educatoare, iar cand trebuia sa-mi servesc colegii, nu-mi mai ajungeau bomboanele! Ups!

Urmeaza serviciul, unde toate colegele sunt bucuroase ca sunt nascuta pe 8 martie pentru ca - ce bine! - se poate servi ceva, de ziua cuiva! Ca sa nu mai spun ca sunt d-na invatatoare, iar de ziua mea fac serbari pentru a le sarbatori pe mamele elevilor mei.

Sotul meu este si el bucuros ca scapa cu un singur cadou, dar am eu grija sa-l coste dublu :))). Mama mea, saracuta, este tare mandra de mine si mereu imi spune ca eu sunt cadoul ei de 8 martie - e o dulce, nu? - si vrea sa stea in umbra, dar am eu grija si sora cu fratele meu sa o umplem de flori.

Dar, sa stiti, ca-mi place ziua mea, n-as schimba-o pentru nimic in lume! E a mea!!!...si a altora.. si ce??? Mie imi place sa impart cu altii ceea ce am.

Va doresc o primavara fericita, fericita, fericita, asa cum este a mea!

6 comentarii:

  1. Mama mea este si ea nascuta pe 8 martie, are cam aceleasi exemple ca ale tale, dar pentru noi copiii ei, ea reprezinta Femeia si Mama, restul oamenilor sunt doar ca sa o sarbatoreasca pe ea!E bine, e rau?!

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULŢI ANI ALINA!
    LA MULŢI ANI!
    Dulce şi frumoasă să-ţi fie ziua, ţie şi mamei tale!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani si din partea mea!

    Adrian Baciu

    Doamne-ajuta sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Anonimule,

    Ai mare dreptate! Probabil, cand voi avea un copil, el va sti sa imi sarbatoreasca ziua de nastere in adevaratul inteles al ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Mariana,
    Iti multumesc si eu de doua ori! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, Adrian Baciu! Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine!

    RăspundețiȘtergere