:: Primar pentru un sul de hartie igienica

Titlu: Primar pentru un sul de hartie igienica
Autor:: http://sictireli.wordpress.com/
Articol: Un pretenar de pe un blog de prin preajma mea, adică de pe aceeaşi uliţă a satului, ne gâdilă imaginaţie pe burtă, întrebându-ne ce am face dacă am fi primar (primăriţă) de Giurgiu pentru o zi, parafrazând involuntar celebra comedie "Dumnezeu pentru o zi". S-au înghesuit vreo câţiva să se imagineze primar. Băăăăă. Vezi ce-ţi doreşti.

Gică Contra zice: Eu, din punct de vedere al peisajului urban, al mediului social şi cultural, aş lăsa totul aşa cum este acum.
Aş schimba cu totul altceva, ceva legat de influenţa factorului uman asupra oraşului. Eu cred că giurgiuvenii trebuie să fie schimbaţi, şi apoi, celelalte se vor rezolva de la sine.
Gicuţă, nene, schimbă-mă pe mine cu un american. Poate să fie şi itaian, că nu mă supăr. Numai să mă văd schimbat şi trimis cât mai departe. Nu neapărat de Giurgiu, cât de România.

Cosmin se lamnteaza: Când am venit director (la Teatrul Valah -n.n) am cerut ca fiecare grup sanitar să aibe elementara hartie igienică. Mi s-a spus că se fură. Am spus că o să se fure până s-or plictisi. Între timp s-au plictisit şi acum e ok. Repet, a fost un exemplu minor, ca să mă fac înţeles. (Înţeles în contextul provocării, evident -n.n.)

Eu, ca tată al sictiriţilor as rezolva rapid şi radical problema. Uite aşa: aş schimba numele localităţii.
Îi spun lui domn director Cosmin că nu se mai fură hârtia igienică de la Teatrul T.V. NU deoarece pentru că din cauza de, fiincă…ci pentru că respectivul *oţ nu mai vine la teatru, breee. Şi, la urma-urmei, ce ai vrea să ţi se fure din teatru, directore? Vreun candelabru din cristal? Păi ai aşa ceva? Nu ai, că ţi s-ar fura candelabrele. Bineînţeles dacă nu le-aţi fura voi mai întâi. Hârtie igienică le dai, hărtie igienică ţi se fură.

Ca să nu lungesc nepermis de mult vorba, am un mesaj pentru primarii de o zi. I-a mai scutiţi-mă cu filosofia voastra de 2 bani. Cu 2 bani nici hârtie igienică nu poţi cumpăra. D-aia se fură. Că-i scumpă hartia igienică şi nu are românul cu ce se sterge la cur după o masă copioasă. Vreţi să ştiţi ce aş face ca primar pentru o zi?… Ia mai băgaţi un sul de hârtie igienică dacă vreţi şi continuarea.
--
Visitor Ip: 89.37.172.242

2 comentarii: